PARE PYTAN DO SPECOW!!!

Wysłana - 05-12-2004, 10:20
Cyber
Member

Witam nareszcie po wielu problemach z zalogowaniem ... udalo sie:)
Mam kilka pytan z roznych dziedzin tak wiec sorki ze bedzie tutaj suplementacja i takie inne:)

1. Co jest lepsze plywanie czy bieganie. Poniewa? mam mozliwosc robiebia tego i tego codziennie? i czy mozna to obic codziennie przez 1h
2. Czy to mozliwe ze po 1 tyg zazywania Mega Mass 2000 moze wysiasc watroba?
3.Mam w domu do cwiczenia 1 x hantle 15kg, drazek, krzesla Moge prosic o jakis plan na klate
4.Stosuje diete wysoko weglanowa na mase. czy jak bede biegac albo plywac to mi to zaszkodzi?
5.Jadam jaja kurze surowe(sparzone i tylko samo bialko) 4 dziennie czy to wystarczy a do tego maslanke 1l i koktaile z mleka w proszku--- czy dobrze?
6.Staram sie trenowac co trzy dni ale czasami jush tak chce mi sie cwiczyc po 2 ze chyba nie wytrzymam. Czy jak pocwicze co 2 to cos sie stanie
7. jakie Suplementy nie da sie wykryc we krwi lub moczu po szybkim zaprzestaniu zazywania???
8. Co jest lepsze na mase? Kreatyna czy weight gainer\'y???

To chyba wsio.. jakby co to dolacze inne
Z gory THX

Wys3any Sro Maj 12, 2004 11:03 am:

Ja tak przepraszam ze sie tak narzucam) ale to pilne dla mnie jest wiec dgyby ktos mi pomogl to bede wielce zobowiazany:>

Wysłana - 05-12-2004, 16:08
Olimp
Senior Member

1.TO i to jest bardzo dobre... mozesz robic codzien obie rzeczy...beganie wplynie bardziej na miesnie nog a plywanie na barki i plecy...
2.NIE!
3.-Pompki klasyczne z szerokim rozstawieniem rak 4xmax
-Pompki gdy nogi sa wyzej (np. na krzeselku a tu3ow na podlodze) szeroki rozstaw rak 4xmax
-te same cwiczenia tylko ze z waska rozstawionymi rekoma(tyle samo serii i tez na maxa)
4.Ustal lepiej diete wysoko bia3kowa ... z bialek zbudujesz sucha mase miesniowa a na weglowodanach bedzie ci szlo tez sporo tluszczu... a co do biegania to ci nie zaszkodzi... ale pewna czesc kalorii wtedy bedziesz spalal
5.Na mleku w proszku przyjdzie ci sporo tluszczyku bo zawiera duzo laktozy i sporo tluszczu... a co do jajek jest ok (niektorzy kulturysci jedza nawet 20 jajek dziennie tylko bez zoltek prawie... max 2 zoltka z tych jajek) ...
6.Jerzeli nie cwiczysz na silowni tylko takim domowym treningiem to nic ci sie nie powinno stac bo to sa lekkie treningi mozesz je wykonywac co 2 dzien
7.Suplementy to nie sa koxy wiec po co ci to....
8.Zdecydowanie Gainer

\"przepraszam ze sie tak narzucam\" nie razucasz sie to jest Forum jest po to by udzielac pomocy pytajacym...
 Wysłana - 05-13-2004, 09:40
Cyber
Member

Dzieki Bardzo a czy moglym dorzucic jeszcze pompki na 2 taboretach zeby byly bardziej glebokie?
 Wysłana - 05-13-2004, 11:16
tMQ
Senior Member

nogi musza byc wyzej niz dupa - wtedy rozcigasz maxymalnie - zajebiuste cwiczebnie

Wysłana - 05-13-2004, 13:25
Olimp
Senior Member

\" czy moglym dorzucic jeszcze pompki na 2 taboretach \" ... mozesz
 Wysłana - 05-13-2004, 13:49
Robaq
Member

co to sa za cwiczenia na plecy podciaganie hantla w opadzie ?
i podciaganie sztangi w opadzie ?

oraz cwiczenie na nogi - wykroki ?
 Wysłana - 05-13-2004, 14:43
Cyber
Member

Robaq----> to wyglada tak ze:
1. podciaganie hanli w opadzie-- bierzesz hanle w dlonie stajesz lekko rozkraczony zginasz tulow do 90 stopni i popdciagasz hatle do siebie
2. podciaganie sztangi tak samo j/w tylko ze ze sztang1
3wykroki (nie napisales czy z hanla czy bez ale chyba z) to bierzezsz hantle w dlonie i robisz wykrok jednej nogi tak aby ta ktora jest z przodu miala kat prosty w kolanie i w takiej pozycji chwile wytrzymujesz i wracasz do pozycji yjsciawej i noga nasteona... i tak na zmiane
 Wysłana - 05-13-2004, 14:53
Robaq
Member

dzieki Cyber
 Wysłana - 05-14-2004, 23:59
dzedaj
Senior Member

Ad. 5 - ja bym je gotowa3, albo sma?y3 - surowe s1 a) ochydne b)witamine (nie pamietam któr1) wi1?e i nie jest to korzysntne
 Wysłana - 05-15-2004, 13:47
conan barbarian
Senior Member

Ad 1 .. plywanie jest dobre rozwija ogolnie cale cialo i dobrze dziala na pluca, osobiscie ja polecam plywanie znam kolesia co jest ratownikiem <ogolnie caly czas plywa> i ma taka fajna rzezbe ze tylko pozazdroscic...ale biegac tez mozesz, odradzam codziennie robic obie te czynnosci chyba ze po treningu jako aeroby
Ad.2 raczej NIE
Ad.3 no klat aci jakos nie skoczy ale mozesz robic to co olimp powiedzial, chodz tez sa zastrzezenia
Ad.4 polecam zapytac sie w dziale od?ywianie
Ad.5 jak wy?ej
Ad.6 napewno nic, to nie jest jakis trening kulturystyczny tylko domowy a pompki moesz nawalac codziennie, dobre cwiczenie wytrzymaloociowe
Ad.7 olimp ci juz wyjasnil ale jak co to do innego dzialu
Ad.8 gainer

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum