Papierosy R1

Wysłana - 06-16-2009, 07:19
Maniek
Gość

Siemka czy ktoś z was kiedykolwiek palił papierosy R1 ? Mnie strasznie one zaciekawiły ponieważ w ogóle chce rzucić papierosy ale lekarz powiedział że w moim przypadku tak żeby od razu z miejsca to rzucić będzie ciężko, lepszym sposobem będzie stopniowe palenie coraz słabszych papierosów. I podobno papierosy R1 są najsłabszym papierosami na rynku prawda ?

Wysłana - 07-06-2009, 14:32
Niezarejestrowany
Gość

tak to prawda r1 sa najslabsze i calkiem niezle
 Wysłana - 07-06-2009, 21:49
Niezarejestrowany
Gość

Ale czy nie jest tak że te papierosy szkodzą tak samo jak każde inne ?
 Wysłana - 10-16-2009, 20:19
Niezarejestrowany
Gość

czy papierosy R1 też są szkodliwe wczasie ciążyu
 Wysłana - 10-16-2009, 20:34
Shakala
Gość

ja w wieku lat paliłam M&L...
hehe;/
 Wysłana - 11-24-2009, 16:02
Niezarejestrowany
Gość

No fakt R1 to bardzo słabe fajki i nieczuc ich jak sie pali bo sam próbowałem. Mają 1mg smolistych/0,1mg nikotyny/1mg tl. węgla. Nieco mocniejsze są LD Air Blur maja 3mg smolistych/0,3mg nikotyny/3mg tl. węgla . No fakt chyba lepiej rzucać stopniowo od czerwonych po przez coraz słabsze az do rzucenia bo najlepiej nie palić szkoda kasy.
 Wysłana - 11-26-2009, 09:21
derek
Gość

Jak jesteś w ciąży możesz kopcić jak smok, w ogóle nie szkodzą.
 Wysłana - 12-04-2009, 20:33
Niezarejestrowany
Gość

To chyba jakieś kpiny! Palenie zawsze szkodzi dziecku, niezależnie od tego, jak słabe papierosy pali matka w ciąży.
 Wysłana - 05-13-2011, 20:00
Niezarejestrowany
Gość

ale napewno szkodzą mniej niż normalne ja sama jestem w ciąży i nie moge tak od razu rzucić
 Wysłana - 06-23-2011, 17:03
Niezarejestrowany
Gość

nie mozesz rzucic od razu? a ktos Ci zabronil czy po prostu nie umiesz tego zrobic nawet dla dziecka? juz slyszalam takie bajki ze nie powinno sie od razu rzucac palenia... ciekawe. Bo nigdy nie slyszalam zeby rzucenie palenia zaszkodzilo dziecku...a palenie owszem i to nawet mniejszych ilości. jak zaszlam w ciaze to nie palilam nawet r1 i córka jest cała i zdrowa. zastanow sie co jest najwazniejsze.

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum