opipramol

Wysłana - 05-21-2009, 02:43
afroddyta
Gość

Czy lek opipramol ma jakieś skutki uboczne. tzn wiem że każdy lek akie posiada, ale czy opipramol jest jakoś wyjątkowo ciężkim lekiem? Niestety miewam stany depresyjne i jestem zmuszona używać tego leku, szczególnie w okresie przesileń. Czy ktoś go również z was stosował?

Wysłana - 02-16-2010, 13:16
Niezarejestrowany
Gość

Cytat:
Napisał afroddyta Zobacz post
Czy lek opipramol ma jakieś skutki uboczne. tzn wiem że każdy lek akie posiada, ale czy opipramol jest jakoś wyjątkowo ciężkim lekiem? Niestety miewam stany depresyjne i jestem zmuszona używać tego leku, szczególnie w okresie przesileń. Czy ktoś go również z was stosował?
tak ja go stosuje pomaga mi biore jedna tabletke dzienn.ale juz mam dosc swojej depresi i mam ochote juz z tym wszystkim skonczyc wiec wziole dzisiaj 20 tabletek i czekam na spokojna smierc

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum

Warto przeczytać: rezygnacja z ubezpieczenia na życie w PZu, umowa ustna a prawo, Gdzie najłatwiej dostać kredyt ?, likwidacja firmy pismo do urzędu gminy, Provident - kredyt, Reklamacja produktu kupionego na allegro, jak podlaczyc sluchawki do kompa, zarobki jubiler, jak zarządzać pracownikami ?, Fax w firmie