Okucia antywłamaniowe

Wysłana - 12-18-2009, 14:56
Uiek
Gość

Cześć. Zaczynam powoli wchodzić w świat nieruchomości kupiłem sobie nie dawno pewne mieszkanie jest całkiem ładne, ale pomyślałem o tym aby w nim coś zmienić. Na pierwszą myśl przyszły mi okucia antywłamaniowe bo z tego co słyszałem to jest to wielki plus jeśli chodzi o wynajmowane domy ?

Wysłana - 01-04-2010, 10:01
Chipek9
Senior Member

Znaczy się jeśli mieszkanie jest na parterze to oczywiście że jest to plus ale jakbyś miał mieszkanie na np. 4 piętrze to jaki jest sens robienia tam okuć antywłamaniowych ? chyba że jakby Cię jakiś spider man miał napaść to tak
 Wysłana - 03-22-2010, 08:34
andi2
Senior Member

Ale może przecież też być tak, że chce czuć się bezpieczny i nawet na 4 piętrze warto wybudować sobie okucia antywłamaniowe, dla własnego bezpieczeńśtwa
 Wysłana - 03-24-2010, 07:13
BartoszWaglewski
Gość

Sam zakładałem sobie takie okucia włamaniowe tylko po to abym miał poczucie bezpieczeństwa. Może wam się to wyda dziwne, ale naprawdę dzięki temu człowiek się lepiej czuje w swoim mieszkaniu, jest bezpieczniejszy.

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum

Warto przeczytać: Konkurs - atrakcyjne nagrody, Produkcja opału, jak jest sprawdzane zaświadczenie o zarobkach ?, Turbointerceptor, prawa ucznia, założenie kręgielni ile kosztuje ?, jakie dokumenty potrzebne do wykupienia OC, odzież przez internet, Koszt projektu wnętrza, Wsad w odbyt