odśnieżanie chodników

Wysłana - 03-30-2010, 20:23
Glamson
Gość

Witam. Ten temat już jest trochę za nami ale chciałbym go poruszyć. Chodzi mi o odśnieżanie chodników. czy właściciele bloków muszą zadbać o to aby chodniki przed blokami były odśnieżane ? Jak to w końcu sytuacja wygląda sam się nad tym zastanawiam.

Wysłana - 03-30-2010, 20:33
yteo
Gość

Zależy jeszcze od której sytuacji, ale tak jest tak że to administracja powinna zadbać a odśnieżanie chodników, ale o co Ci dokładniej chodzi ?
 Wysłana - 03-30-2010, 20:58
polamen
Gość

Nie dawno byłem w administracji o to aby odśnieżali moje chodniki a oni na to, że oni akurat tym się nie zajmują i trzeba sprawę skierować gdzie indziej

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum

Warto przeczytać: zmiana współwłaściciela samochodu, małżeństwo w literaturze - jak zacząć takie wypracowanie, ubezpieczenie samochodu służbowego, niskie podatki dla działalności gospodarczej, Strategia Marketingowa tworzenie, jak jest sprawdzane zaświadczenie o zarobkach ?, opinie bank Nordea, kredyt w PKO BP, Sklep spożywczy na wsi, Ile zarabia przedstawiciel handlowy ?