No wiec tak... mam 15 lat. Awicze od grudnia ubieg3ego roku, niestety mia3em przerwe 3 miesi1ce (problemy ze zdrowiem). Gdy zaczyna3em by3em chud1 szczap1 teraz te? jestem, ale wa?y3em 50 kg teraz po zastosowaniu diety weglowodanowej wa?e ju? 61 kg. Do góry podskoczy3a równie? moja si3a.
Nie awicze klasycznie, tzn: nie awicze tych partii cia3a które nie s1 mi potrzebne do osi1gniecia celu. G3ównie awicze do boksu, streetfightu itp..
Najwiecej czasu poowiecam na trening ramion (biceps, triceps, przedramie) brzucha oraz nóg i pleców. Nie awicze natomiast klatki, barków, kaptórów poniewaz nie jest mi to potrzebne a na wygl1dzie mi nie zale?y...
Moim najwiekszym problemem s1 chude 3apy, g3ównie w okolicach nadgarstka, bya mo?e jest to spowodowane grubooci1 kooci, ale mo?na chyba jakoo powiekszya te partie cia3a ? Pomyola3em o jakimo suplemencie. Pomysla3em o kombinacji Mass XXL 3 kg + Glutamina. Nie proponujcie kreatyny bo na mnie nie dzia3a... :] Of koz do tego zestawu dieta (ry?, mieso, p3atki itp...)
Jeoli mo?ecie napiszcie jakio trening (mam 3awke skos i poziom, prowizorka wyci1g i oczywiocie obi1?enie, gryfy oraz dr1?ek).
Powiedzcie równie? co s1dzicie o tym zestawie od?ywek ?