obieranie cebuli

Wysłana - 03-11-2010, 08:43
varron
Gość

Witam ! sam czasami mam tak, że chciałbym kupić już obraną cebulę bo chyba najgorzej jest obierać cebulę. To przy okazji wpadł mi do głowy taki pomysł, aby zrobić firmę która zajmowałaby się obieraniem cebuli, a później jej sprzedażą. Co o tym myślicie ? To dobry pomysł ?

Wysłana - 03-24-2010, 12:10
Blizek
Gość

ale przez to przecież cebula będzie traciła na swojej wartości odżywczej, także nie wydaje mi się to za dobrym pomysłem. Może pomyśl o jakimś innym biznesie ?
 Wysłana - 03-25-2010, 20:53
Bomrek
Gość

Tez mi się wydaje, że przez to cebula może stracić na swojej wartości odżywczej i to na pewno już nie będzie to samo warzywo.
 Wysłana - 03-26-2010, 07:13
remeaak
Gość

A kto w ogóle podsunął Ci taki pomysł, że obierana cebula by się lepiej sprzedawała ? Jakby tak faktycznie było to markety już dawno sprzedawały by obieraną cebulę
 Wysłana - 03-26-2010, 07:17
Velro
Gość

a mi się wydaje, że widziałem już w jakimś sklepie gotową cebulę obieraną już także chyba spóźniłeś się z tym pomysłem, ale nie jestem pewien

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum

Warto przeczytać: oszustwo na wysyłanie sms, Umowa użyczenia lokalu, odzież buty z Chin, Kontrola Policji w domu, pożyczki w internecie, Jakie prawa ma policjant ?, Wypowiedzenie umowy polsat cyfrowy, Najlepszy rachunek inwestycyjny, Składanie długopisów w domu firma ?, Ile trzeba czekać na zwrot podatku ?