O ALLEGRO A MIANOWICIE KOKTAJLE

Wysłana - 06-02-2005, 12:53
Adrien2
Senior Member

Ostatnio na allegro pojawiły sie aukcje pewnego gościa którego znakiem rozpoznawczym jest łapka heyah :D pisze tam że w miecha przybiera sie na suchej masie mieśniowej od 6 - 10 kg :roll: a na dodatek kupuje to w ch** ludu. Gościu oferuje dwa rodzej koktajli na mase i rzeżbe. Ja też sie skusiłem na ten \"HIT\" zobaczymy co z tego bedzie... po dwie sztuki koktajli ( a jeden jest za 7.50) kupiło ok 100 osób czyli łatwy rachunek 100 x 15 zeta OOOoooo!! Gościu nie próżnuje :) CO WY O TYM SĄDZICIE?? 8)
PODAJE LINK:EDIT - zakaz reklamowania!!!!!!!!!!!!!

Wysłana - 06-02-2005, 13:00
konradzik
Gość

buahahaa czlowieku az taki naiwny jetses?? juz bylo o tym i bodajze marijo w kilka sekund wymyslil takiego shejka :)
 Wysłana - 06-02-2005, 13:09
Kisiel8899
Senior Member

Na allegro są największe wały jakie widziałem
 Wysłana - 06-03-2005, 19:32
jacento18
Senior Member

nie wiem jak z koktajlami
ale kupilem trening na brzuch od instruktora wschodnich sztuk walki (jak zwal tak zwal)
bardzo dlugo robilem brzuszki wczesniej bo chcialem miec tareczke.. cos nie wychodzilo
zamowilem ten trening.. robie 10 dzien i jest pierwszy rezultat( jak sie zdziwilem!!)..... a zostalo mi jeszcze 30 dni do konca- i mysle ze bedzie tak jak w tytule towaru \"Brzuch jak tarka w 30 dni\"
 Wysłana - 06-04-2005, 10:11
t3ron
Senior Member

hehe jacento, pewnie ci ten mistrz(lol)
wcisnoł 6 weidera......
ludzie kombinują jak zarobić;]
 Wysłana - 06-04-2005, 10:40
mysiak
Senior Member

zaufać można tylko super sprzedawcom z resztą osób są bardzo często wałki, razej to niemożliwe że każdy bymógł przybierać 10 kg suchej masy mięśniowej w takim czasie, bo na ziemi chodzili by sami gregowie kovacsowie i ronnie colemannowie, a brzuszek łatwo poćwiczyć ja też kupiłem podróbkę abswinga w jednym z mega giga hipers super marketów ;p i po kilku dniach swojego treningu ;p był już rezultacik:)
 Wysłana - 06-04-2005, 12:36
Adrien2
Senior Member

Siemanko znów. Mam propozycje do JACENTO18 skoro kupiłeś trening na brzuch i daje rezultaty a ja kupiłem koktajle na mase i rzeżbe (w sumie jak nie zadziała to mi to zwisa bo 15 zeta moge wydać na daremne tylko gościu ma zajebiste komentarze że w tydzień ludziska przybierają 1.5 kg) to może byśmy sie wymienili :P naszymi super extra :P poradami :) czyli moje koktajle idą na Twojego mejla a Twój trening na brzuch idzie na mojego mejla CO TY NA TO ....pozdro for all....
 Wysłana - 06-04-2005, 12:52
jacento18
Senior Member

Abswing jest do dupy, mam go na silce. Po miesiacu sie popsul..... Naprawili go i znowu sie popsul. A teraz strasznie skrzeczy.
Adrien nie ma sprawy podaj maila
 Wysłana - 06-04-2005, 13:30
starik
Senior Member

na allegro wogóle można kupić zajebiste treningi - pisane przes domorosłych pakerów co sztangi nie widzieli. każdy kto miał z tym sportem doczynienia wie żenie można przytyć na sucho tyle ile jest w ich opisach. ale widać ludzie robią z siebie wałów. no cóż - ktoś musi stracić, żeby inny mógł zyskać........
 Wysłana - 06-04-2005, 13:35
Adrien2
Senior Member

Podaje mejla
adrien2@o2.pl

Podaj jak najszybciej Twojego mejla to od razu Ci prześle koktajle :) thx

(trzeba sobie pomagać w dążeniu do sukcesów :) )

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum