no-shotgun,vault,horse power, shock therapy,storm,driven?

Wysłana - 01-03-2007, 02:27
bart11
Member

jak w temacie, co najlepiej polaczyc by miec jak najlepsze efekty cel masa, mialem juz cykl na animalach shocku i stormie bylem zadowolony ale nie wiem czy nie sprobowac teraz czegos nowego?

sorki, happy new year Panowie!!!!!!!!!!!!1 i Panie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Wysłana - 01-03-2007, 08:54
Qubuś
Senior Member

dobre połączenie daje Shok Terapy + Storm. Shok terapy dajesz przed treningiem a storma po.
 Wysłana - 01-03-2007, 17:14
ŁukasKarkola
Senior Member

Voult +Clout
 Wysłana - 01-03-2007, 22:40
Qubuś
Senior Member

Łukas oczywiscie dobre połaczenie ale uzasadnij je jakos [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/smile.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\":)\" border=\"0\" alt=\"smile.gif\" /] ja np. bardziej bym był przychylny do ww zestawu, bo masz srodek przed i po treningowy. Równie dobze zadziałałoby Clout + Body Octane, albo choćby z dostępnych u nas w sklepach XP energized przed treninhiem i Xp po treningu [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/smile.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\":)\" border=\"0\" alt=\"smile.gif\" /] Oczywiscie takich kombinacji alpejskich jest mnóstwo! a co do No-Shotgun to ciekaw jestem o dzialanie tego srodka, bo opis i sklad bardzo ciekawe [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/smile.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\":)\" border=\"0\" alt=\"smile.gif\" /]
 Wysłana - 01-03-2007, 23:02
ŁukasKarkola
Senior Member

co tu uzasadniać popatrz na skład oba produkty są bardzo dobre i chyba niebyło by rózniicy który brać przed a który np. po treningu jeśli chodzi o pobudzenie
 Wysłana - 01-03-2007, 23:14
bart11
Member

wiem storm i shock sa ok bo je bralem, to najlepsza mieszanka na rynku? pojawilo sie przeciez kupe nowych stackow?
 Wysłana - 01-04-2007, 09:06
Qubuś
Senior Member

Więc teraz wybróbuj XPE przed treningiemjako pobudzacz, a XPNF po treningu, lub Body octane + Clout.

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum