nawigacja - pomocy

Wysłana - 12-29-2009, 23:01
Niezarejestrowany
Gość

niedawno kupilam auto, a poniewaz poslugiwanie sie mapa nigdy nie bylo moja mocna strona, potrzebuje nawigacji GPS. Problem w tym ze na technice tez sie nie znam, a nie chce wtopic kasy w beznadziejny i drogi sprzet. Kto wie co i gdzie moge nabyc, aby byc zadowolona?

Wysłana - 12-29-2009, 23:31
czif
Member

Bardzo popularne są nawigacje Tom Tom. Warto też zastanowić się nad NavRoadem, czy Mio, bo te firmy są chwalone przez użytkowników. Nie wiem jaki jest Twój budżet na ten zakup i czego dokładnie szukasz, więc podsyłam linka do fachowego sklepu w którym powinni Ci wszystko wytłumaczyć i dobrać odpowiedni model http://nawigacje-gps.pl/ Często mają promocje w sklepie, więc powinnaś się załapać na jakiś fajny rabat...;)
 Wysłana - 01-08-2010, 12:09
Binta3
Senior Member

ja tam sobie kupilem za tanioche nawigację firmy Manta i jestem z niej zadowolony, nie wiem za bardzo czym się różni od innych nawigacji ?

Wysłana - 01-08-2010, 21:38
4Fun_Mega_:D
Senior Member

polecam tom toma... mielismy pare nawigacji i jednak tom tom ma najwiecej funkcjii... Pokazuje ci radary , zmienai trase na taka zeby nie bylo korkow (tom tom HD) pobiera dane z radio stacji za free albo przez internet : )
tom tom pokazuje najszybsza droge bez korkow i bez remontow w zaleznosci jak ustawisz ... mape aktulizujesz co 7 dni za darmo przez komputer... mapa jest perfekcyjna prowadzi co do metra pod dom ...
manta nie jest zla ale jednak ma prae neidociagniec mapka ma pare bledow :D ale to malo :D
 Wysłana - 01-29-2010, 21:30
czif
Member

Tom Tom faktycznie jest świetnym rozwiązaniem - sprawdzona firma. Mają bardzo ciekawe modele w ofercie. Zdecydowana większość użytkowników chwali sobie ich nawigacje. Myślę, że warto zastanowić się np. nad takim sprzętem http://www.nawigacje-gps.pl/index.ph...najnowsze-mapy Dobre i przecenione dość poważnie - fajna okazja.

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum