Nawiedzone miejsca w polsce

Wysłana - 03-04-2009, 16:56
Magda
Gość

Jakie znacie nawiedzone miejsca w polsce? czy są w ogóle takie? a jesli tak to jakie nawiedzone miejsca w polsce są warte obejrzenia? chciałabym sobie kiedys zrobić wycieczkę po kraju i zwiedzić tego typu miejsca.. ale nie wiem czy znajdę odpowiednie informacje na ten temat...

Wysłana - 03-06-2009, 13:12
kopulok
Gość

Nie wierze w żadne duchy i nie rozumiem jak ludzie mogą wierzyć w coś takiego jak nawiedzane miejsca jaki to jest w ogóle sens ? Przecież wiadomo jest że jakby takie coś istniało to kamery by tam stały non stop aby coś zarejestrować, więc moim zdaniem wszystkie takie miejsca to bujda.
 Wysłana - 03-06-2009, 13:15
classic
Gość

Nie zgodzę się z czymś takim że nie ma takich miejsc. Ja akurat wierzę w takie historie tylko wiadomo że nie będzie się to działo jak będzie mnóstwo kamer itp. sprzętów. Mogę się założyć że sam byś się nie pojawił w takim miejscu co ?
 Wysłana - 03-06-2009, 13:22
Magda
Gość

Oj Kopulok chyba nie czytałeś wiele mądrych książek które mówią o tym że są to miejsca potwierdzone naukowo że są tam dziwne zjawiska. Wiadomo nie mówi się otwarcie że to duchy czy coś podobnego ale po prostu naukowcy nie wiedzą nawet jak to wytłumaczyć. Nikt nie powie że to duchy oficjalnie bo by to zawiało całą konstrukcję świata na której teraz stoimy.

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum