Siemka mam dopiero 14 lat ale szukam czegoś żeby czuć się pewniejszym na ulicy. Nie jestem typem który zaczepia ludzi ale po prostu chce być bezpieczniejszy dlatego pomyślałem o nauce boksu ? Co wy na to czy nie jestem za młody żeby chodzić na treningi ? Czy może treningi są podzielone na jakieś grupy wiekowe bo nie chciałbym się bić z jakimiś starszymi ludźmi ode mnie.
moim zdaniem juz przegapiłeś kilka lat ja od 10 roku zycia ucze sie sztuk walki zaczynałem od boksu przez karate i inne a teraz mam 24 lata i uczeszczam na krawmage od kilku miesiecy i stwierdzam ze jest warto cokolwiek znać dla własnego bezpieczeństwa i tam ucza tez dyscypliny a tego brakuje naszej młodzierzy wiec nie martw sie tylko zacznij trenigi jak najszybciej pozdrawiam
ja musze umiec bo zaczepiam ludzi i sie chce bobic!!!
To co boks Ci potrzebny jest do bicia ludzi ? zwariowałeś, jak bokser komuś przyłoży to później może mieć problemy bo ma doskonale opracowane wszystkie ruchy.
a ja mam 17lat i tez trenuje boks a gatka ze 14 to za stary jest przesadzona! Mistrz wagi ciężkiej David Haye zaczol przygode z boksem w wieku 19lat oO>>>BOKS THE BEST