Nauka boksu

Wysłana - 03-12-2009, 12:44
polandman
Gość

Siemka mam dopiero 14 lat ale szukam czegoś żeby czuć się pewniejszym na ulicy. Nie jestem typem który zaczepia ludzi ale po prostu chce być bezpieczniejszy dlatego pomyślałem o nauce boksu ? Co wy na to czy nie jestem za młody żeby chodzić na treningi ? Czy może treningi są podzielone na jakieś grupy wiekowe bo nie chciałbym się bić z jakimiś starszymi ludźmi ode mnie.

Wysłana - 09-04-2009, 19:35
Niezarejestrowany
Gość

moim zdaniem juz przegapiłeś kilka lat ja od 10 roku zycia ucze sie sztuk walki zaczynałem od boksu przez karate i inne a teraz mam 24 lata i uczeszczam na krawmage od kilku miesiecy i stwierdzam ze jest warto cokolwiek znać dla własnego bezpieczeństwa i tam ucza tez dyscypliny a tego brakuje naszej młodzierzy wiec nie martw sie tylko zacznij trenigi jak najszybciej pozdrawiam
 Wysłana - 10-11-2009, 20:43
Niezarejestrowany
Gość

ja musze umiec bo zaczepiam ludzi i sie chce bobic!!!
 Wysłana - 10-12-2009, 08:06
numkson
Senior Member

Cytat:
Napisał Niezarejestrowany Zobacz post
ja musze umiec bo zaczepiam ludzi i sie chce bobic!!!
To co boks Ci potrzebny jest do bicia ludzi ? zwariowałeś, jak bokser komuś przyłoży to później może mieć problemy bo ma doskonale opracowane wszystkie ruchy.

Wysłana - 10-29-2009, 16:48
Niezarejestrowany
Gość

pierdolicie tam
 Wysłana - 10-29-2009, 21:02
fatek23
Senior Member

Cytat:
Napisał Niezarejestrowany Zobacz post
pierdolicie tam
Nie można grzeczniej ?

Ja jestem zdania że boks powinien być dla osób które nie mają jakiś problemów z prawem, bo później ludzie mają jedną opinię na temat bokserów.
 Wysłana - 12-08-2009, 19:58
Niezarejestrowany
Gość

ja też chce sie uczyć boksu!!!!!pomoże ktoś mniej więcej jek sie wykonuje niektóre ruchy???mam13lat
 Wysłana - 01-05-2010, 14:05
Niezarejestrowany
Gość

a ja mam 17lat i tez trenuje boks a gatka ze 14 to za stary jest przesadzona! Mistrz wagi ciężkiej David Haye zaczol przygode z boksem w wieku 19lat oO>>>BOKS THE BEST
 Wysłana - 01-12-2010, 07:39
Kajson69
Senior Member

No tak ale nie ma co patrzeć na Davida Haye, miał szczęście i tyle. Wiadomo, że im wcześniej się zacznie tym człowiek więcej się nauczy ! racja ?

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum