napełnianie klimatyzacji

Wysłana - 03-30-2010, 13:36
Finaklek
Gość

Cześć. Mam takie plany aby otworzyć u mnie firmę zajmującą się napełnianiem klimatyzacji, a z biegiem czasu naprawami oraz montażami klimatyzacji. Pracowałem w podobnym serwisie w USA więc mam jakieś pojęcie o tym. Jedyny jest problem taki bo nie wiem czy mogę dostać dotację na tego typu interes ?

Wysłana - 03-30-2010, 19:20
Fallin
Gość

Powiem Ci że u mnie w mieście przydałby się taki serwis od klimatyzacji bo naprawdę często się ludziom psuje a nie ma gdzie z tym jechać. a teraz idzie lato
 Wysłana - 03-30-2010, 21:28
Zlegel
Gość

też jestem zdania, że może być to całkiem niezły biznes szczególnie na lato kiedy to klimatyzacja się tak bardzo przydaje

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum

Warto przeczytać: Ile można zarobić na giełdzie papierów wartościowych ?, Biznes sklep monopolowy, Czy atrakcyjna pożyczka.?, sławne naziwsko, Fundusz inwestycyjny Pioneer, jak obliczać utarg dzienny ?, Czy pracodawca ma prawo nie przedłużyć umowy ?, gry losowe biznes, opis dnia w języku francuskim, Jak długo trzeba przechowywać dowód wpłaty ?