Najlepsza kreatyna ktora dostane!!!???

Wysłana - 01-22-2006, 20:49
down
Member

Siema.Mam male pytanie. staz 4miechy, wiek 16 lat,biceps40,5cm.Waze 90 kg mam 170cm wzrostu i wzialem hmb(jestem troche zatluszczotny) i teraz mysle ze jest jeszcze czs by sie zmasowac a potem kwiecien na rowerek i bieganie.Chce teraz kupic kreatyne by sie zmasowac.To bedzie moja 1 kreta wiec prosze o pomoc w wyborze.Cena nie gra roli.Chce zeby miala dzialanie tj. zeby masa i sila weszla ale nie tluszcz.Pozdrwiam i z gory dzieki

Wysłana - 01-22-2006, 20:57
blaxus
Gość

Cytat:
(jestem troche zatluszczotny)
4 miechy 40 w lapie? z tluszczem? a masz diete? wstrzymaj sie z kreatyna
 Wysłana - 01-22-2006, 21:49
ciach
Member

polecam tania i dobra olimp mega caps, jesli masz wiecej pieniedzy to kaizena, ale na twoim miejscu pocwiczyl bym jeszcze z 6 miechow. rozpisz sobie trening i diete na mase, a dopiero pozniej zajmij sie suplami :]
 Wysłana - 01-22-2006, 22:27
down
Member

Troche tluszczu mam przede wszystkim brzuch :( 100 w pasie ;(.Teraz jezdze sobie co dizen 15 minut rowerkiem stacjonarnym(wiecej nie daje rady) i poce sie dosc ocno.Mysle ze to da jakies efekty.Chcialem tak zrobic zeby na krecie jak najwiecej urosnac a potem walnac hermo speeda i juz dawac na biezni z siebie wszystko.Błagam podajcie jeszcze inne propozycje kratyn.Tak jak mowilem cena nie gra roli.A co myslicie o crevolution z biogenixa??Diety nie mam ale zawsze mialem tendencje do tycia.
 Wysłana - 01-22-2006, 22:35
blaxus
Gość

to jak diety nie masz to diete redukcyjnam , nie bierz narazie kreatyny, wykorzystaj swoje naturalna sposoby .
a jak juz to mono
 Wysłana - 01-22-2006, 22:46
down
Member

Tow lasnie powiedz mi jaka krete mono wziasc ktora bedzie miala duze dzialanie :D .Z gory dzieki
 Wysłana - 01-23-2006, 06:59
blaxus
Gość

kazda ma podobne dzalanie, mozesz kupic z olimpu albo na poczatek z vitalmaxa
 Wysłana - 01-23-2006, 07:15
domini211
Senior Member

dieta i cwiczenia areobowe !!!
 Wysłana - 01-23-2006, 09:12
down
Member

jak mzesz to podaj konkretne krety a nie ow jakiej firmy.A CO MYSLISZ O CREATIUNE POWDER Z BIOGENIOXA 300 GRAM ZA 53 ZŁ BYM KUPIL 2 PACZKI.Co wy na to??
 Wysłana - 01-23-2006, 09:44
blaxus
Gość

kreatyna jak kreatyna z vitalmax jest tansza. ale narazie nie kupuj, za wczas wszyscy ci to napisza

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum