Moje Rymy Erotyczne. Mam talent do ukladania ;) ale sie marnuje jak to zmienic?

Wysłana - 12-16-2009, 11:43
Czarnulka21
Junior Member

Moje sny o Tobie erotyczne w jednej ręce je nie zlicze.Na Ciebie licze.Robisz wszytko wyśmienicie.Przy Tobie jestem na samym szczycie w podnieceniu i zachwycie.Marze o naszej chwili skrycie.Żeby poczuć Twego serca podniecenia bicie.Czekam na kolejne wbicie.Mam na Ciebie wielka chcice.Przed soba masz napalona kicie.Jesli zechcesz będzie całkiem znakomicie.Jak w muzycznym hicie.Będzie ostro,na samyym wejściu robi mi się w cipce mokro.Namiętnie wezme go do buzi chętnie.Nad nim tylko klękne.Na samą myśl cała miękne.Rozpalona w środku, zaraz poczujesz to kotku.Tylko Ty przy moim boku.Nikt inny, bez Ciebie świat jest dla mnie dziwny.Krok po kroku razem.Zarazem przyjaciele.Jesteś cudowny mój aniele.Pozwól że się ośmiele ja Ciebie rozwesele.Bez żadnych gierek.Gramy w otwarte karty, uwierz mi ze mna to nie żarty.Możesz byc oparty z ciekawości zżarty.Jesteś słodki jak cukierek. I Twój duży ogierek.Może mały numerek.Na początek troche wstępnych gierek.Na poważnie bez żadnej bajery.Nie ze mną te numery.Na bok ważne sprawy zabieżmy się do zabawy.Będzie bosko i odlotowo.Fantazyjnie,zmysłowo.Bajecznie,kolorowo.C hwila nasza nie będzie przygodą.Zapamiętaj moje słowo.

Wysłana - 12-16-2009, 15:14
gwozdziu1017
Senior Member

ŁAŁ no talencik to masz:D i jaka wyobraznia;) a ile ci zajelo ulozenie tego? czy to tak na spontan??:)
 Wysłana - 12-16-2009, 17:06
zoltan
Junior Member

"litterae non erubescunt" (łac.)
 Wysłana - 01-11-2011, 21:21
Niezarejestrowanykj
Gość

łoł gościu zrobie do tego piosenke

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum