Mega mass 4000

Wysłana - 01-29-2007, 05:04
TAJMOR
Junior Member

Co sadzicie o tym gainerze Mega mass 4000???

Wysłana - 01-29-2007, 06:27
AndyPSV
Member

Jeden z najlepszych w swojej klasie cenowej, polecam.
 Wysłana - 01-29-2007, 07:45
DruG
Senior Member

moze być, jak na jakość/cena
[img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/cool.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\"B)\" border=\"0\" alt=\"cool.gif\" /]
 Wysłana - 01-29-2007, 15:36
Herbi
Member

O stary,jesli masz ta odzyweczke to bedziesz z niej zadowolony [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/smile.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\":)\" border=\"0\" alt=\"smile.gif\" /] Jak dlamnie jest to najlepszy gainer.Polecam
 Wysłana - 01-29-2007, 19:53
Szalony Szeryf
Gość

Dobra panowie, to mam pytanie.
Znalazłem na stronce sklepowej sposób dawkowania, i piszą coś takiego:
7000 g/ 83 porcje.
Dawkowanie - raz dziennie jedna dawka = 80 g. Teraz pytanko, czy na opakowaniu jest tak samo rozpisane dawkowanie, no i czy jeśli ktoś z was stosował to w takich dawkach - jakie miał efekty. Oczywiście powiedzcie czy braliście coś do tego i czy mieliście dietę. Dzięki.
Pytam bo w porównaniu do innych gainerów dawka jakaś mała.
 Wysłana - 01-29-2007, 21:59
blaxus
Gość

Może i mała ale jesli chodzi o dawkowanie gainerow i tego typu produktów to mam że tak powiem inny swiat na temat dawkowania:D ponieważ ilosc - 200-300g na porcje to jest po prostu za duzo moim zdaniem to chwyt marketingowy zeby szybko skonsumowac i kupic nowe. Uważam ze porcja do ok 100g wystarczy:>to w koncu niecale 400kcal i ok 70g weglowodanow- jako uzupelnienie posilku to stanowczo wystarczy. Ale to tylko moje zdanie:>
 Wysłana - 01-30-2007, 07:52
marijo
Senior Member

Dajcie spokój, już 200g porcji gainera, to chyba dla jakiegoś 130 kilogramowego słonika [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/smile.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\":)\" border=\"0\" alt=\"smile.gif\" /]
Szeryfie, jak łykniesz porcję 80g to przy twojej wadze zdecydowanie to wystarczy. Porcjowaniem na opakowaniach, w przypadku odżywek, raczej się nie sugeruj, bo to kwestia indywidualna (waga/dieta) [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/smile.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\":)\" border=\"0\" alt=\"smile.gif\" /]

Wysłana - 01-30-2007, 08:54
TAJMOR
Junior Member

A znacie moze jakies lepsze gainery nie patrzac na cene??? ;P
 Wysłana - 01-30-2007, 11:52
Szalony Szeryf
Gość

Dokładnie Marijo, moje pytanie właśnie stąd się wzięło, że każda firma proponuje inny sposób dawkowania. Może to jakiś chwyt marketingowy, albo coś - że niby takie wydajne i w ogóle, a w praktyce najlepiej samemu policzyć, popróbować i bydzie git.
Gainery z Olimpu, Super Hard, są podobno dobre. Nie próbowałem dlatego piszę podobno. Ale ten ma też bardzo dobre opinię.
 Wysłana - 01-30-2007, 12:47
marijo
Senior Member

TAJMOR... zależy ile masz kasy i jaką przemianę materii [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/smile.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\":)\" border=\"0\" alt=\"smile.gif\" /]

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum