wiesz uloz sobie dietke wiem po sobie ze jak sie diety niema to sie aby tluszczu mozesz nalapac a tak przy dietce wszystko w miesnie idzie :P:D wiec uloz diete a puzniej bialko i gainerek ewentualnie serwatke
szczerze bez diety to tylko marnowanie kasy bo białko albo gainer to uzupełnienie diety a nie środek po kturym bez diety będiesz wielki a więc ułuż dietę sam albo wybierz coś z podwieszonych no ale cuż ja ani nikt na tym forum nie zmusi cię do stosowania diety a więc jak hcesz wyjebać kase w błoto to kup se jakiegoś gainera ja bym proponował ci: OLIMP Gain Bolic 6000 Display, OLIMP Top Mass,TREC Mass XXL POZDRO
heh ale bykow ortograficznych :P.... No to jak nie chcesz diety rygorystycznej to przynajmniej staraj sie jesc wedlug zasad : przed treningiem godzinke wegle zlozone, po tez wegle potem za ok 45 min bialko itp itd... a jak masz kase to kup sobie moze mass xxl i zapodawaj po treningu
w tym sporcie nie ma czegos takiego jak jesc wszystko i nie miec diety. przynajmniej trzeba przestrzegac kilku punktow, bo trudno diety jest przestrzegac, ale bez niej trudno jest cos zrobic