marzena chełminiak zdjęcie

Wysłana - 04-10-2009, 10:20
Olo
Gość

Witam! Jaram się od dawna Marzeną Chełminiak... szukam i szukam sobie jej zdjęcia, żeby móc to ustawić jako tapetę i nie potrafię :/ kurcze, nie wierzę, czy naprawdę nie ma żadnego zdjęcia Marzeny Chełminiak w całym internecie? pokażcie, że się mylę i podajcie mi linka proszę..

Wysłana - 08-03-2009, 12:47
Niezarejestrowany
Gość

a tutaj? http://www.radiozet.pl/cms2/_image/a...1d5cc02cba.jpg
a może to? http://www.styl24.pl/i/1/_art/1350/2...378f685b60.jpg
pewnie juz masz te zdjecia, a moze to nie ona na nich?
 Wysłana - 10-09-2009, 22:18
Niezarejestrowany
Gość

Cytat:
Napisał Olo Zobacz post
Witam! Jaram się od dawna Marzeną Chełminiak... szukam i szukam sobie jej zdjęcia, żeby móc to ustawić jako tapetę i nie potrafię :/ kurcze, nie wierzę, czy naprawdę nie ma żadnego zdjęcia Marzeny Chełminiak w całym internecie? pokażcie, że się mylę i podajcie mi linka proszę..
proszę bardzo marzena-chelminiak.w.of.pl/
 Wysłana - 02-06-2010, 10:31
misia78
Gość

życie jak marzenie jest wtedy kiedy wiemy na czym polega nasze kruche i ulotne życie mamo redaktor marzenko chełminiak dlaczego lejesz takie słodkie kochane łzy przed twoim dniem najukochańsza redaktor to ty droga marzenko
 Wysłana - 02-11-2010, 07:55
Niezarejestrowany
Gość

Wszyscy pracujący w radiu są brzydcy. Marzenka ukrywa się bo wielu mogło by się zawieść znając jej facjatę :)
 Wysłana - 03-17-2010, 19:31
Ngf
Gość

Np; Marcin Sonta wyobrazalem sobie go na wysokiego blondyna a jak go zobaczylem go to mi sie nie dobrze zrobilo
lysawy kurduplasty i gruby czleczek
 Wysłana - 12-18-2010, 18:34
Niezarejestrowany
Gość

Czy ktoś wie jaki adres e-mail ma Marzena ? Strasznie jest mi potrzebny.
 Wysłana - 01-06-2011, 10:50
Niezarejestrowany
Gość

Dajcie sobie spokój z szukanie zdjęć. NIe ma ich nigdzie w internecie... Sama Marzena nie chce ich pokazywać ponieważ chce być rozpoznawana jako głos a nie jako twarz. Nie rozumiecie, że może chcieć zachować trochę prywatności?? A nie chodzi o to, że jest nieatrakcyjna, bo to nie prawda.
 Wysłana - 02-25-2011, 16:11
Niezarejestrowany
Gość

Ty kurwa idioto. "Dajcie sobie spokój z szukanie zdjęć. NIe ma ich nigdzie w internecie... Sama Marzena nie chce ich pokazywać" | "A nie chodzi o to, że jest nieatrakcyjna, bo to nie prawda." no normalnie debil.
 Wysłana - 02-25-2011, 21:10
Niezarejestrowany
Gość

Sońta nie jest kurduplasty chłopcze bo jest wzrostu Prokopa pzdr ja na ich miejscu też nie pokazywał bym swojej twarzy bandzie onanistów

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum