Mądre zdania

Wysłana - 02-25-2009, 21:38
Bartek
Gość

Zaastanawiałem się do jakiego działu to wrzucić. Piszmy tutaj takie madre zdania, które są aż śmieszne ;D

na przykład:
Twoje insynuacje sa nieadekwatne do aspektu sprawy co koliduje z moimi imperatywami.

albo:

jaki wpływ ma promieniowanie ksiezyca na rozwoj kolarstwa w chinach

podawajcie swoje mądre zdania :D

Wysłana - 10-24-2009, 17:13
Niezarejestrowany
Gość

Jezeli ktos kiedys cos ewentualnie nikt nikomu nic to na co komu co
 Wysłana - 10-27-2009, 20:14
Niezarejestrowany
Gość

1. Jaki wpływ ma rzycie seksualne mrówek na rozwój doroszkarstwa w Keni ?

2. Jaki wpływ ma zoza polarna na miesiączkowanie pingwinów ?
 Wysłana - 10-28-2009, 08:14
paty
Senior Member

No naprawdę bardzo mądre zdania :p 4fun weź coś nowego daj w tym dziale bo nie mam czego oglądać :D

Wysłana - 10-28-2009, 14:26
4Fun_Mega_:D
Senior Member

Cytat:
Napisał paty Zobacz post
No naprawdę bardzo mądre zdania :p 4fun weź coś nowego daj w tym dziale bo nie mam czego oglądać :D
spoko poszukam czegoś :)
 Wysłana - 02-11-2010, 21:58
Niezarejestrowany
Gość

Subiektywizując twoje autokratyczne stanowisko wobec poruszanych przeze mnie kwestii, moje osobiste ego uległo autodegradacji poprzez inkorporację wysublimowanych dążeń do rozgoryczenia waszą osobą, twoje zachowanie zachowanie jest nieadekwatne do psychologicznego aspektu waszego jestestwa, które absorbuje paradoksalnie doktrynalne spojrzenie na istotę hiperbolicznego pojęcia istnienia w czasie i przestrzeni. Biorąc pod uwagę metafizyczne podłoże twojego rozumowania, które urąga mojej wysoko rozwiniętej osobowości, nie jestem zobligowany do dalszej konwersacji z tobą. Bez długotrwałego namysłu śmiem stwierdzić, iż twoja wysoce zdeprawowana osoba oddziaływuje niekorzystnie na zmarginesowane społeczeństwo kontrreformujące zaistniałą obecnie sytuację, która koliduje z powszechnym mniemaniem o pojęciu istnienia we wszechświecie.
 Wysłana - 03-05-2010, 14:25
Niezarejestrowany
Gość

Po dłuższej konwesacji dochodzą do konkluzji iż dalsza polemika z tobą nie ma zadnych podstawa merytoycznych gdyż jesteś na poziomie brodzika intelektualnego co kolidiuje z moimi inteaktywami :D

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum