ma problem z diet±

Wysłana - 12-01-2004, 16:50
WIELKI.TALENT
Senior Member

witam mój problem dotyczy diety mianowicie nie mam tyle kasy zeby kupowac sobie to zarcie a co do moich starszych tez wyglada to nie za dobrze wiec bymby3 wam wdzieczny jakbyscie mi rozpisali jak±s tania diete (jesli taka istnieje) <na mase oczywiscie> z gory dzieki pozdro ps. wiem ze to nie jest 3atwe pytanie ale prosze pomózcie Dodam tylko ze jestem uczniem i z budy przychodze zazwyczaj ko3o 15:30

Wysłana - 12-01-2004, 17:40
wojtasso
Senior Member

Cytat:
witam mój problem dotyczy diety mianowicie nie mam tyle kasy zeby kupowac sobie to zarcie a co do moich starszych tez wyglada to nie za dobrze wiec bymby3 wam wdzieczny jakbyscie mi rozpisali jak±s tania diete (jesli taka istnieje) <na mase oczywiscie> z gory dzieki pozdro ps. wiem ze to nie jest 3atwe pytanie ale prosze pomózcie Dodam tylko ze jestem uczniem i z budy przychodze zazwyczaj ko3o 15:30
—eczywi¶cie nieciekawie ryby odpadaj± jak nie masz kasy ale wysokobia3kowa pier¶ z kurczaka rano jakie¶ p3atki chleb z serem do szko3y te? jaka¶ skibka i bedzie dobrze.Postaraj sie uzbieraa kase na jakie¶ bia3ki :D ?eby uzupe3nia t± dietke do tego jajka i bedzie ok.Dasz rade licz± sie checi.
 Wysłana - 12-01-2004, 19:10
WIELKI.TALENT
Senior Member

no w3asnie masz racje jakos dam rade jak to niektórzy mówi± wystarcy chciea (no i znów mi pomog3es)hehe masz punkt :spoko:

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum