Co mi w dzisiejszych czasach daje licencja pracownika ochrony ? Czy przez to nie będę miał problemów ze znalezieniem pracy ? Mam w planach wyrobić sobie taką licencję i myślę że nie powinienem mieć z tym większych problemów bo przecież jestem całkiem dobrze zbudowany, chodzę na siłownię kilka razy w tygodniu a takich ludzi tam szukają prawda ?
kolego wydaje mi się że sama postawa to nie gra tu kluczowej roli. Licencje nie jest tak łatwo zdobyć, egzaminy są dosyć trudne do zaliczenia i to nie tylko fizyczne ale i teoretyczne, alany ochrony, instrukcje konwoju... to nie jest takie proste! Nie licz na to że gdy zobaczą Twoje bicepsy to od razu dadza Ci super pracę w ochronir!
Nie mozna tak myslec ze jak juz bedziesz mial jakis dokument to prace bedziesz mial bankowa . To jest mylna mysl. Na pewno bedzie Ci latwiej dostac ją w danym zawodzie tam gdzie to ejst niezbedne
Nie mozna tak myslec ze jak juz bedziesz mial jakis dokument to prace bedziesz mial bankowa . To jest mylna mysl. Na pewno bedzie Ci latwiej dostac ją w danym zawodzie tam gdzie to ejst niezbedne