Kto placi

Wysłana - 01-31-2007, 17:51
Molesta
Gość

Temat zalozylem bo chce zobaczyc jak u was jest z placeniem za kobiety, wiadomo ten temat jest skierowany do osob mlodych ktorych fundusze sa ograniczone, osobiscie zawsze place jak kogos zaprosze lecz patrzac na to z drugiej strony na dluzsza mete przy stalym zwiazku bylo by to niemozliwe, jak u was z tym jest

otwieram dyskusje

prosze nie spamowac!

Wysłana - 01-31-2007, 18:05
Szalony Szeryf
Gość

No wiesz, to zależy do jakich kobiet się zwrócisz. Z agencji bezpieczniej, ale płaci się więcej. Tirówki tanie, ale wiadomo... Przy stałym związku korzystać z usług prostytutek nie wypada.
 Wysłana - 01-31-2007, 18:08
Molesta
Gość

no fakt nie wypada,
 Wysłana - 01-31-2007, 18:09
Giera
Senior Member

[img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/laugh.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\":lol:\" border=\"0\" alt=\"laugh.gif\" /] dobre SS

zależy jeszcze czy z gumą czy bez anal, oral różne stawki za różne rzeczy...
 Wysłana - 01-31-2007, 18:15
Molesta
Gość

ej kurde wracac do tematu, dziwki to kobiety ktore nie zdobwywaja doswiadczenie a do tego jeszcze zarabiaja...
w dzisiejszych czasach 100zl jest cenniejsze niz dziewictwo u kobiet
 Wysłana - 01-31-2007, 18:18
Szalony Szeryf
Gość

Jeśli chcesz laskę poderwać, zaprosić na randkę to oczywiści wypada żebyś zapłacił. Jeśli jesteście w związku i planujecie np. wypad Muzeum Ziemi Podlaskiej to nie widzę przeszkód by była to zbiorowa inwestycja. W końcu kobieta nie jest po to by wysysać z nas kasę. Powinna wysysać inne rzeczy, ale mniejsza z tym.
Jednakoż jeśli ty zapraszasz kobietę, to wypada płacić za nią, a dodatkową zabronić jej płacić za siebie. W końcu jest twoim gościem, na kolacji, w kinie itp.
Jednak te co wysysają kasę łatwiej przelecieć [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/wink.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\";)\" border=\"0\" alt=\"wink.gif\" /]
 Wysłana - 01-31-2007, 18:20
l0ki
Senior Member

w zwiazku na dluzsza mete to wiesz, laska sama sie powinna skapnac ze ma za siebie placic, a jak nie to jej podziekuj [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/tongue.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\":P\" border=\"0\" alt=\"tongue.gif\" /] [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/cool.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\"B)\" border=\"0\" alt=\"cool.gif\" /]
 Wysłana - 01-31-2007, 18:24
Molesta
Gość

podoba mi sie "Powinna wysysać inne rzeczy"
wiem jak zapraszam to ja place lecz tak naprawde to w stalym zwiazku jeszcze nie bylem wiec nie wiem jak to jest na dluza mete,

zapraszam na zwczyczajne piwo, kazdy po dwa to masz 20zl sobota niedziela 40zl, 4 razy w meisciacu, 160zl a watpie zeby tu ktos mial takie kieszonkowe
 Wysłana - 01-31-2007, 18:27
l0ki
Senior Member

no to kobieta powinna sama sie skapnac, zaplacisz 1, 2 wypad a potem powinna zwrocic uwage [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/wink.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\";)\" border=\"0\" alt=\"wink.gif\" /] przynajmnie mi sie tak trafilo [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/tongue.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\":P\" border=\"0\" alt=\"tongue.gif\" /]
 Wysłana - 01-31-2007, 18:29
Molesta
Gość

chyba ze spotyka sie z toba po to zeby kase ciagnac, ona pocagnie nie tylko fu** ale i portfel

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum