Kredyt na sam dowód bez formalności

Wysłana - 12-14-2009, 10:01
majkiT
Senior Member

czy po tych wszystkich akcjach o których słyszałem, że sporo ludzi robiło wałki z dowodami, można jeszcze gdzieś wziąć kredyt na sam dowód ? Aby było jak najmniej formalności ?
Jestem w takiej sytuacji że potrzebuję szybko pożyczki, ale obawiam się tego czy nie będzie problemu z braniem go na dowód ?
Jakie firmy do tego polecacie ?

Wysłana - 12-16-2009, 13:32
kondziuW
Senior Member

Oj teraz to nie jest wcale tak łatwo wziąć sobie kredyt na dowód bez żadnych zaświadczeń. Z tego co wiem to nawet Provident bardziej uważa na to komu pożyczają pieniądze
 Wysłana - 04-19-2010, 19:08
Niezarejestrowany
Gość

Czy moge otrzymac pozyczke gotøwkowä w wysokosci 2000zl,jezeli posiadam tylko dochòd 68zl miesiecznie?

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum

Warto przeczytać: Rejestracja dzialalnosci w innym miescie niz zameldowania, darmowa reklama portalu, ile kosztuje elektrowania wiatrowa ?, pomysł na zysk 100 % ?, opłata dodatkowa za parkowanie, rozprawka, firma udzielająca leasingu, Zabezpieczenie majątku przed komornikiem, Reklama w gazetach koszty ?, Zwrot różnicy VAT przy zakupie materiałów budowlanych