Konto osobiste = firmowe ?

Wysłana - 03-23-2010, 09:33
Aljesot
Gość

Gdy już mam konto osobiste w banku to muszę dodatkowo sobie zamawiać konto firmowe ? Dobrze by było jakby konto osobiste mogło być zarazem kontem firmowym, ale czy gdzieś jest taka możliwość ? używam swojego konta osobistego już przez kilka lat i jestem z niego zadowolony.

Wysłana - 03-23-2010, 09:35
paty
Senior Member

Nie wydaje mi się aby była taka możliwość, chyba że bank miałbym specjalną ofertę akurat przygotowaną pod Ciebie. Konto firmowe musi być czymś innym niż konto indywidualne

Wysłana - 03-23-2010, 09:58
Saloz
Gość

też jestem zdania, że raczej nie możliwe jest połączenie w jedno konta osobistego i konta firmowego. Konto firmowe jest po to abyś łatwo mógł się rozliczać z Urzędem Skarbowym

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum

Warto przeczytać: kameralny pensjonat w górach, nie odebranie paczki za pobraniem, gdzie szukać inwestorów ?, Parkowanie aut najemców na podwórku kamienicy, Marketingowa wpadka Gazpromu, Komornik a blokowanie konta w banku, Kupno kradzionego samochodu, kredyt w Banku Milenium, Przywileje dla osób z 3 grupą inwalidzką, złe wyniki badań na prawo jazdy