konto bankowe na firmę ile kosztuje ?

Wysłana - 03-08-2010, 08:20
Bomss
Gość

Witam wszystkich !
Pozostało mi do założenia konto bankowe na firmę i tak się zastanawiam ile takie konto może kosztować ? Sprawdzałem sobie oferty różnych banków ale niestety nic ciekawego nie potrafiłem znaleźć dlatego też chciałbym abyście mi doradzili jak to należy robić ?

Wysłana - 03-17-2010, 08:17
Adzia1
Senior Member

Mój ojciec który ma firmę za konto bankowe na firmę co miesiąc płaci około 20 zł, ale podobno ma naprawdę dużo opcji przy takim koncie. Poszukaj sobie ofert na stronach banków specjalnie przygotowanych pod firmy
 Wysłana - 03-17-2010, 12:16
Inka2
Senior Member

dla małych firm również polecam konto w ING Bank Śląski:

KONTO Z LWEM dla małych firm - ZYSK to:

* niskie koszty prowadzenia rachunku - tylko 9 zł przez pierwsze 6 miesięcy
* 0 zł za wypłaty z bankomatów ING Banku Śląskiego, 1 zł - z sieci Euronet
* tanie przelewy elektroniczne - do innych banków tylko 1 zł, a w ramach ING Banku Śląskiego - 0 zł

A dodatkowo:

* łatwy dostęp do placówki - ponad 390 oddziałów i ponad 616 bankomatów w całej Polsce
* dokonywanie transakcji bez wizyty w oddziale - bezpłatny system bankowości internetowej ING BankOnLine oraz serwis telefoniczny HaloŚląski
* konkurencyjne produkty oszczędnościowe - Otwarte Konto Oszczędnościowe - atrakcyjne oprocentowanie, wpłacasz i wypłacasz kiedy chcesz bez utraty odsetek i tzw. podatku Belki.
* łatwy dostęp do gotówki - atrakcyjna linia kredytowa, spłacasz zadłużenie w dowolnie wybranym przez siebie terminie
 Wysłana - 03-17-2010, 19:31
PatrycjaW
Member

Ceny kont bankowych dla firmy są w okolicach 7-30 zł
 Wysłana - 03-20-2010, 09:15
misiekpol
Senior Member

Tak ale zdarzają się jeszcze droższe konta bankowe w których masz dodatkowe funkcje dla reszty pracowników, ale wszystko zależy od tego w jakiej dziedzinie działa firma

Wysłana - 05-05-2010, 11:27
Niezarejestrowany
Gość

Cytat:
Napisał Bomss Zobacz post
Witam wszystkich !
Pozostało mi do założenia konto bankowe na firmę i tak się zastanawiam ile takie konto może kosztować ? Sprawdzałem sobie oferty różnych banków ale niestety nic ciekawego nie potrafiłem znaleźć dlatego też chciałbym abyście mi doradzili jak to należy robić ?
konto direct w ing slaski: zero zl prowadzenie,
3zl miesiecznie jak nie korzystasz z karty
przelwy do innych bankow 3 zl

mBank prowadzenie 0 zl
przelewy do innych bankow 1 zl

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum