konsekwencje nagany

Wysłana - 03-05-2010, 10:45
wattok
Gość

Jakie mogą być konsekwencje nagany ? Czy przez to, że dostaje się naganę można mieć problemy ze znalezieniem innej pracy ? No i najważniejsze czy jest szansa że ta nagana zostanie kiedyś usunięta ? Co o tym myślicie ? sam jestem bardzo ciekawy tego.

Wysłana - 03-09-2010, 17:54
devilek)(
Senior Member

Raczej większych konsekwencji to nie ma, ale pogadaj z szefem może będzie chciał Ci tą naganę usunąć zawsze można dojść do porozumienia
 Wysłana - 03-26-2010, 11:04
strachanGordon
Gość

Nagana to nie jest nic poważnego i nie masz co się martwić lepiej zajmij się tym aby w pracy pokazać się z dobrej strony
 Wysłana - 03-26-2010, 11:11
inwesto
Gość

sam miałem naganę w robocie i nic poważnego mi nie było. Możecie być spokojni o to bo naganna to jest tylko po to aby pracownika trochę przykrócić
 Wysłana - 03-27-2010, 13:27
Walmilek
Gość

oj stary pewnie nie ostatnia Twoja naganna w pracy u mnie w firmie to często szef rozdaje takie naganny za głupoty
 Wysłana - 03-27-2010, 13:49
Alex23
Gość

Konsekwencje naganny tak naprawdę mogą byc znikome i szef tylko mógł Ci dać tą naganne abyś był spokojniejszy w pracy i wykonywał jego polecenia
 Wysłana - 10-03-2011, 07:37
Niezarejestrowany
Gość

moj czas pracy wynosi osiem godz.od 13 do 21 dostałam nagane za sprzatanie stanowiska pracy o godz 20;40 zekomo za szybko czy musze zostawac po godzinach aby wszysto zrobic? za nadgodziny nikt nam nie płaci.
 Wysłana - 10-22-2011, 17:28
elao66
Gość

Cytat:
Napisał Niezarejestrowany Zobacz post
moj czas pracy wynosi osiem godz.od 13 do 21 dostałam nagane za sprzatanie stanowiska pracy o godz 20;40 zekomo za szybko czy musze zostawac po godzinach aby wszysto zrobic? za nadgodziny nikt nam nie płaci.
Od nagany można się odwołać, najlepiej na pismie i prosić pracodawcę aby anulował naganę.
Jeżeli się nie zgodzi a ty uważasz, ze nagana była niesłusznie udzielona masz prawo odwołać się do sądu pracy o anulowanie nagany.
Z życia wiem, że odwołanie się do sądu działa na pracodawcę jak "płachta na byka", więc jesli zależy ci na pracy spróbuj ugodowo załatwić anulowanie nagany z pracodawcą.
 Wysłana - 01-09-2012, 07:29
nemnnwllgkn
Gość

Post usunięty przez moderatora

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum