Kolczyki męskie

Wysłana - 04-02-2009, 14:36
niki
Gość

Jaka jest wasza opinia na temat kolczyków męskich czy faceci co noszą kolczyki są mniej męscy czy to nie ma znaczenia ? Jestem ciekaw opinii kobiet którzy spotykają się z facetami z kolczykami czy im to przeszkadza czy nie zwracają na to uwagi ?

Wysłana - 04-02-2009, 15:24
zolaaak
Gość

W języku całkiem fajnie o u chłopaka wyglada. Uszy i brwi nie za fajne . Wiec jakbys bardo chcal to tylko nie we brwi w uszach ale to moja pnia
 Wysłana - 10-30-2009, 21:01
Ozzi
Gość

Cytat:
Napisał zolaaak Zobacz post
W języku całkiem fajnie o u chłopaka wyglada. Uszy i brwi nie za fajne . Wiec jakbys bardo chcal to tylko nie we brwi w uszach ale to moja pnia
w języku u faceta hahaha... a może w d***e fajnie wygląda? eh żal mi takich ludzi jak Ty
i naucz się pisać na mój gust to masz nie więcej niż 14 lat...

Jak już coś to w lewym uchu, brwi i brodzie...( sam mam w uchu i czaje się na kolczyk w brwi).
 Wysłana - 10-31-2009, 14:27
adek
Gość

ja mam w uchu i dobrze mi z tym!!!
 Wysłana - 11-05-2009, 11:15
%u0142ysy80
Gość

ja mam w obu uszach i w dodatku zmieniam sobie w zaleznosci od nastroju i ubrania jaki mam mam na sobie ,jeszcze nigdy nikt mi nie powiedzial,ze zle wygladam!!! zreszta robie to dla siebie ,ale rowniez licze sie z opina innych w malym stopniu nie bede zaprzeczal,mam swoj styl i tego sie trzymam,a to jest najwazniejsze chyba.
 Wysłana - 11-12-2009, 18:11
Matii
Gość

Teź mam kolczyk w lewym uchu, zrobiłem go dla siebie ale koleźankom teź się podoba ;d
 Wysłana - 12-17-2009, 18:49
Niezarejestrowany
Gość

heh tak samo mam kolczyk w lewym uchu =)
 Wysłana - 02-07-2010, 21:05
Niezarejestrowany
Gość

Weźcie kurwa tych ździr u góry nie słuchajcie , pojebało je .. zajebiscie jak chłopak ma w uchu kolczyk ,. x DD
 Wysłana - 02-08-2010, 01:35
Jeson
Member

Ta jasne... szkoda słów na to wszystko co piszecie...
 Wysłana - 02-26-2010, 06:27
jarkowy.
Gość

Ja też mam kolczyka w lewym uchu i dobrze mi z tym i wyjebane w innych niech se myślą co chcą ; P

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum