Kick Boxing - chodzic czy nie ??

Wysłana - 09-04-2005, 19:47
Beny.rac
Senior Member

TAk jak w temacie czy opłaca sie chodzic na ta sztuke walki???

Do sali gdzie cwicza ta sztuke walki mmam 15 minut z buta czyli jest to blisko :D Jeden trening 3 zł (sa 2 w tyd) miesiecznie 24 zł :)

Drugie pytanko czy jak bede chodził na to to czy masa mi bedzie szła do gory przy odpowiedniej diecei i treningowi na mase i suplementacji??
Bo jestem chudy jak na razie 72 kg przy 182 ;)

Trzeci pytanko czy to jest przydatne na ulicy do obrony ????

Ponocz po jakims czasie beda sparingi czyli kontuzje na bank beda np podbite oko:P

Co wy o tym myslicie prosze o rady :roll:

Wysłana - 09-04-2005, 21:05
t3ron
Senior Member

zapisuj sie, nei ma co sie zastanawiać
zmasuj sie do 80-85kg i póxnije ćwicz tylko na siłe
takei moje zdanie
a za 2-3 lata bedizesz wymiatał...=)
 Wysłana - 09-04-2005, 22:18
D-BLOCK
Senior Member

znam takich co chodzilo po pare lat i tacy wymiatacze znich ze bym ich strzalem rozjebal i charakterem trzeba byc szybkim i charakternym jak sie nie boisz i jestes zawziety to jestes zawodnik a kik boxing moze tylko takim pomuc
 Wysłana - 09-04-2005, 22:35
Beny.rac
Senior Member

Ale czy masowanie idzie z kick boxingiem w paze :(
 Wysłana - 09-17-2005, 17:20
Mateusz17
Senior Member

nie wiem ja tancze breaka to dosc duzy wysilek fizyczny traktuje go jako aeroby i powiem ci ze masa idzie wiec mysle ze ty przy kick boxingu powino byc tak samo
 Wysłana - 10-20-2005, 19:06
natalka
Junior Member

Cytat:
TAk jak w temacie czy opłaca sie chodzic na ta sztuke walki???

Do sali gdzie cwicza ta sztuke walki mmam 15 minut z buta czyli jest to blisko :D Jeden trening 3 zł (sa 2 w tyd) miesiecznie 24 zł :)

Drugie pytanko czy jak bede chodził na to to czy masa mi bedzie szła do gory przy odpowiedniej diecei i treningowi na mase i suplementacji??
Bo jestem chudy jak na razie 72 kg przy 182 ;)

Trzeci pytanko czy to jest przydatne na ulicy do obrony ????

Ponocz po jakims czasie beda sparingi czyli kontuzje na bank beda np podbite oko:P

Co wy o tym myslicie prosze o rady :roll:
No 24zł to niezła sumka!!!Powiem,że tanio!
Masa będzie Ci szła do góry napewno!Jak to powiedział kolega t3ron dobrze by było przytyć,a wtedy przypakujesz sie napewno!KB jest przydatne napewno!Z racjii,że w KB używa sie nogi jak i zarówno ręce do walki,więc przyda Ci sie na ulicy!Sparingi będeą napewno!Ręcze za siebie!Kontuzje będą małe gdy będziesz dobry...
 Wysłana - 10-23-2005, 09:49
brugi
Senior Member

Ze opłaca sie chodzić na sztuki walki to nie ma 2 zdań a co do rodzaju to już droga otwara i kwestia gustu.Co byś preferował obrone, atak, technike, siłe??
 Wysłana - 10-25-2005, 22:39
motabe
Member

Cytat:
znam takich co chodzilo po pare lat i tacy wymiatacze znich ze bym ich strzalem rozjebal i charakterem trzeba byc szybkim i charakternym jak sie nie boisz i jestes zawziety to jestes zawodnik a kik boxing moze tylko takim pomuc
100% racja jeden może 10 lat sobie ćwiczyć i kmiot go zlinczuje a inny sam w sobie bobry na treningu staje się lepszym.
 Wysłana - 10-26-2005, 08:01
brugi
Senior Member

Cytat:
100% racja jeden może 10 lat sobie ćwiczyć i kmiot go zlinczuje a inny sam w sobie bobry na treningu staje się lepszym.
Popieram, też mam kumpla co ze mna chodził na pare sztuk walki na co by nie chodził i tak jest piz__.Taka ma juz nature :/
 Wysłana - 01-26-2006, 00:32
Peher
Senior Member

to zalezy jak wygladają te treningi ale z tego co słyszałem to neizle sie tam dostaje w dupe i czym wieksza masa tym moze byc ciezej, ale ja bym sie zapisywał bez wachania na twoim miejscu za taka kase i tak blisko !

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum