katastroficzne wizje

Wysłana - 04-28-2009, 12:17
Nielegi
Gość

Mam do zrealizowania temat na język polski który brzmi "katastroficzne wizje" chodzi o to że wybrać lektury które były omawiane i napisać na ich podstawie jakie są katastroficzne wizje współczesnego świata. Chyba najlepszą książką do tego będzie "Jądro ciemności" prawda ? Ze nie długo wszyscy możemy się stać niewolnikami posiadania rzeczy materialnych. Zgadzacie się ze mną ?

Wysłana - 02-07-2010, 15:31
jimmyclay
Junior Member

Sprzedam KOMPLETNĄ prezentację maturalną: "Katastroficzne wizje i obrazy zagłady w dziełach literackich i filmowych. Analiza wybranych dzieł." LUB "Katastroficzne wizje i obrazy zagłady w obrazach, literaturze i filmach. Omów na wybranych przykładach."itp.

Prezentacja została sprawdzona przez polonistów.
Bardzo wysoko oceniona.

W prezentacji znajduje się:

-bibliografia
-prezentacja maturalna
-ramowy plan wypowiedzi
-kadry z filmów, użyte w prezentacji przed komisją.
-przykładowe pytania które mi zadano.
Prezentację wysyłam w wersji elektronicznej na emaila.

CENA: 40 zł

jimmyTS@interia.pl
GG 19765400

POLECAM!!!

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum

Warto przeczytać: jak dostać koncesję na alkohol ?, Wyrejestrowanie z Urzędu Pracy, podanie o umożenie odsetek karnych od kredytu, ubezpieczenie firmy, pół etatu a firma, kondensacja, Niemiecki ebay, mini przedszkole w domu, zachówek, brak testamentu, Wypożyczalnia skuterów wodnych nad morzem