JWP Koszulka

Wysłana - 06-23-2009, 09:11
Czasek
Gość

Kiedyś grupa JWP wydawała zajebiste koszulki ale nie wiem już gdzie można je kupić ? Ogólnie nie wiem za bardzo co się dzieje z samą grupą JWP ponieważ z tego co wiem to już nie koncertują, dlatego także koszulki zostały wycofane z produkcji czy o co chodzi ? Prosiłbym o jakieś wyjaśnienia pozdrawiam

Wysłana - 08-08-2009, 12:48
tonny
Gość

coś koleś nie jesteś w temacie.Akurat mój kumpel zna Erosa i doskonale wiem że koncertują,ostatnio byli nawet w moim mieście.Jak byłem u Erosa w skate shopie żeby podpisał mi płytkę to sprzdawał Siwers i powiedział że ekipa Jwp jest na koncercie w Jeleniej Górze.więc masz jakieś chujowe info.JWP płytka będzie,ale najpierw będzie wydany we wrześniu album BC 2 a dopiero potem projkt JWP.a co do koszulek to JWP nie miało żadnych,miały być teraz na wiosne ale narazie nie wypaliło
 Wysłana - 12-12-2009, 03:54
shiryuq
Gość

Jeżeli w Serum (sklep Erosa) sprzedaje SWRS to ja jestem święty mikołaj. Starych koszulek (projekt Erosa) nie dostaniesz juz. Z miesiąc temu była 2 kolekcja (projekt Doniego). Ta kolekcja była bogatsza. Wątpie żeby jeszcze były, jeżeli mieszkasz w wwa to sprawdź Rabeko (sklep z farbom widziałem tam miesiąc temu ze 2. BTW pierwsza koszulka wyszła w nakładzie bodajrze 100-200, więc unikat :) Powiedzmy, że same Bielany wziąły 100 więc 100 zostało dla reszty warszawy :D

Co do płyty BC miała być po Wwarstwie. JWP nie ma nic w planach. BC ma wyjść i coś nie wychodzi :P
 Wysłana - 04-20-2010, 21:31
Niezarejestrowany
Gość

ej typie (tonny) Siwers w Serum? xDDD
 Wysłana - 04-20-2010, 21:32
Niezarejestrowany
Gość

tonny typie takie bajki pierdolisz ze ja zaraz padne ze smiechu ahahahahah no moja babcia jarała blanta z Wilkiem
 Wysłana - 04-22-2010, 20:51
Niezarejestrowany
Gość

Ale pierdolicie to w chuj właśnie, a może on zna Erosa i chuj wam do tego ja znam ziomków z THS'ów i co? ale wy przecież wiecie ze wałuje :)
 Wysłana - 01-11-2011, 12:03
Niezarejestrowany
Gość

Cytat:
Napisał tonny Zobacz post
coś koleś nie jesteś w temacie.Akurat mój kumpel zna Erosa i doskonale wiem że koncertują,ostatnio byli nawet w moim mieście.Jak byłem u Erosa w skate shopie żeby podpisał mi płytkę to sprzdawał Siwers i powiedział że ekipa Jwp jest na koncercie w Jeleniej Górze.więc masz jakieś chujowe info.JWP płytka będzie,ale najpierw będzie wydany we wrześniu album BC 2 a dopiero potem projkt JWP.a co do koszulek to JWP nie miało żadnych,miały być teraz na wiosne ale narazie nie wypaliło
to ty chyba jestes nie w temacie i sklep erosa to nie jest skate shop tylko hip hop szop bluzy jwp som w dalszym ciogu produkowane sam jestem szczesliwym nabywco kozackej bluzy jw-p
 Wysłana - 02-14-2011, 18:09
KompaktStyl
Gość

Do niedowiarków : Po 1. Byłem w serum akurat jak kosi stał za ladą a eros gadał z kolegami, po prostu zastępują siebie jako ziomale. Co w tym dziwnego że Swrs stał za ladą? przecież wszyscy z bc i jwp prawie tam najczesciej przesiadywali.. Ile razy łysol ero siwers

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum