jakie OFE wybrać ?

Wysłana - 12-12-2009, 13:56
tedef9
Senior Member

No tak pewnie wielu z nas się zastanawia jakie OFE należy wybrac aby później tego nie żałować ? Osoby które mają jakąś wiedzę na ten temat może by napisały na co trzeba szczególnie zwracać uwagę przy wyborze OFE ? Jeśli wiecie to dajcie jakieś info na temat tego na co trzeba szczególnie zwracać uwagę.

Wysłana - 12-28-2009, 09:56
Niezarejestrowany
Gość

Ja niedawno podjęłam pierwszą pracę i takze musiałam się zdecydowac na jakies Ofe. Powiem szczerze, wybor nie jest łatwy:/ To czym wg. mnie nalezy sie kierowac to na pewno stabilnośc w rankingach na przestrzeni jak najdluzszego okresu, oplaty jakie pobiera Ofe oraz bezpieczenstwo inwestycyjne. Musisz zdac sobie sprawe z tego ze swiadczenia emerytalne bedziesz pobieral dopiero za kilkadziesiat lat! Osobiscie zdecydowalam się na PZU Złota Jesień, ponieważ społka utrzymuje sie od poczatku na wysokiej stałej pozycji, ma jedne z najnizszych na rynku opłat i dodatkowo "przebrnęła" gładko przez kryzys, nie przynosząc strat swoim klientom.
 Wysłana - 04-09-2010, 10:49
Iogi
Gość

OFE zależy tylko i wyłącznie od Ciebie, ale ja polecam indywidualnie przejrzeć wszystkie oferty, a może coś się Tobie spodoba wyjątkowo ?
 Wysłana - 04-22-2010, 12:22
Reazemek
Gość

Rozmawiałem z moim doradcą finansowym i tak naprawdę to nie ma znaczenia żadnego to jaki fundusz OFE wybierzemy. Ale może ktoś ma na ten temat inne zdanie ?
 Wysłana - 09-15-2010, 23:25
WILK99
Gość

Witam jestem Przedstawicielem firmy Protecta jesli chodzi o wybór OFE jak i innych produktów finansowych służe doradztwem Włocławek,Toruń,Płock i okolice. e-mail:zonk987@interia.pl
 Wysłana - 09-15-2010, 23:30
WILK99
Gość

Witam jestem przedstawicielem firmy PROTECTA w wyborze OFE jak i innych produktów finansowych służe doradztwem Włocławek,Toruń,Płock i okolice e-mail:zonk987@interia.pl
 Wysłana - 09-18-2010, 12:09
Niezarejestrowany
Gość

zobacz tutaj

http:// dobre-ubezpieczenie. blogspot. com

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum