wiem że przyszło lato i normalnie należy wsiadać na normalny rower i jeździć ale ja wolę sobie kupić jakiś dobry rower treningowy i ćwiczyć w domu wieczorami. Jaki rower treningowy mi polecacie bardzo bym chciał się dowiedzieć waszej opinii ?
Hej. Ja mam taki rowerek jak http://www.hellhound.pl/rower-trenin...is-p-1731.html w domu i jak na razie świetnie się sprawdza (około roku). Szkoda tylko, że nie da się w zestawie więcej motywacji dokupić, a bardzo by się przydała :)
Rabik jakbyś mógł to powiedz czym sie różni taki rowerem który pokazałeś, a taki co w allegro można kupić za 200 zł ?
Sandi tak ciężko się domyślić, że chodzi o to że ten rower za 200 zł jest dużo słabszy i dużo gorzej sie na nim ćwiczy niż na tym co kosztuje 900 zł ? :D
Też sobie chce kupić dobry rowerek treningowy ale nie jestem do końca przekonana jaki rowerek wybrać ? Najlepiej tak do 300 złoty, kupi się za to coś ciekawego ?
Paty najlepiej to wybierz się do sklepu z takimi akcesoriami do treningów i możesz sobie tam sprawdzać rowerki ;) nie zrób tego błędu co ja kupiłam rowerek przez internet i okazał się trochę duży jak dla mnie ;)