Witam, jestem zielony jesli chodzi o wiedze na temat odżywek i tym podobnych rzeczy, użytkownik Molesta napisal(ktoremu dziekuje za odpowiedzi i pomoc) cytuje: cos z gainera carbo. Jesli chodzi o mnie to opisze troche moje treningi, uprawiam Capoeire, od 14miesiecy, mam treningi ciezkie we Wtorki i Piatki trwajace 2 godziny, i w Czwartki lżejszy tez 2 godzinny,
poza treningami robie w domu brzuszki, pompki, troche rozciagania, nie podaje ilosci bo naprawde roznie z tym jest, czasami robie 100 brzuszkow, czasami 300 z przerwami, i tak samo z pompkami chociaz tych mniej [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/smile.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\":)\" border=\"0\" alt=\"smile.gif\" /], jem dosc duzo, ale efektow nie widac [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/smile.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\":)\" border=\"0\" alt=\"smile.gif\" /], nie mam masy, ale za to jestem dosc dobrze wyrzeźbiony [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/smile.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\":)\" border=\"0\" alt=\"smile.gif\" /], Czekam na odpowiedzi, dziekuje i Pozdrawiam
PS: mam 17 lat, wzrost ok 180cm, waze jakies 62-65kg