Witam, mam 17 lat, wzrost ok 180cm, waze jakies 62-65kg, moj problem polega na tym ze jestem strasznie szczuply [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/smile.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\":)\" border=\"0\" alt=\"smile.gif\" /], i prosilbym o ulozenie jakiejs malej diety i treningu, jesli chodzi o diete, to raczej porady, co jesc, a czego nie, bo na taka szczegolowa to nie moge sobie pozwolic, zas jesli chodzi o trening to niestety nie mam szansy chodzic na silownie, wiec pozostaja cwiczenia domowymi sposobami, powiem iz cwicze 3x w tygodniu capoeire, plusem jest to ze jestem wyrzeźbiony, moze nie az tak mocno, ale brzuszek, lekko klata i wiadomo reszta ciala. Moze moje pytania wydaja sie smieszne czy cos w tym stylu, ale jestem nowy, i zabardzo na takich rzeczach sie nie znam, Pozdrawiam dziekuje za odpowiedzi
PS: chodzi mi oczywiscie o przyrost masy [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/smile.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\":)\" border=\"0\" alt=\"smile.gif\" /]