jak zwrucic na siebie uwage

Wysłana - 07-12-2005, 20:56
e-boss
Senior Member

ok no to tak jak wtemacie wiem ze juz były podobne tematy do tego lecz zostały one pozamykane i zeszły z tematu na inny tor... mysle ze jest pare osub an forum ktorym przyda sie wasze doswiadczenie... ok chodzi głownie o to jak zwrucic uwage dziewczyny na siebie ( w pozytywny sposub :P ), no i jak byc mniej niesmiałym w ich towazystwie przeciez duzo osub jak spotyka super laske zapomina jezyka w gebie i co wtedy ? no wlasnie niech akzdy podzieli się swoim doswiadczeniem na ten temat... mile widziane wypowiedzi kobiet :)

Wysłana - 07-12-2005, 21:04
lee
Senior Member

być sobą, nie udawać, nie cwaniakować, nie pajacować - proste
jak cos ma z tego być to bedzie, jak nie to nie
 Wysłana - 07-12-2005, 21:05
boyy
Senior Member

moze to wyda sie dziwne ale ja nierobilem tego nigdy :) same sie zawsze lepią a teraz niemusze tego juz wcale robic bo mam juz tą jedyną ukochaną dziewczyne mojego zycia i kocham ją :)

niemowie tu oczywiscie o okresie mojego zycia kiedy bylem spasly jak swinia:)
 Wysłana - 07-12-2005, 21:06
l_marcin_l
Senior Member

A jak ktoś jest nie śmiały :)
 Wysłana - 07-12-2005, 21:09
e-boss
Senior Member

no lee super wszystko fajnie ale jak ona cie niezauwaza bo poprostu jestes zwykłym szarymt typkiem i niemasz iles tam w bicu ze zuca się w oko poprostu niewyruzniasz się super z tłumu to jak zwrucic na siebie jej uwage ?... no własnie tak jak mowiłem sposoby na przełamanie niesmiałosci terz mile widziane :)
 Wysłana - 07-12-2005, 21:27
lee
Senior Member

przełamanie niesmiałości ? to chyba przechodzi z wiekiem
kazdy ma cos czym moze zwrócic uwage, a co ? nie wiem nie znam Cie ;)
 Wysłana - 07-12-2005, 21:29
Hades
Gość

Lee zgadzam się z Tobą, nie należy cwaniakować bo dziewczyny (inteligentne) tego nie lubią, nie mówie tutaj oczywiscie o pustych kukłach ... Trzeba być naturalnym i szczerym .
 Wysłana - 07-12-2005, 21:29
e-boss
Senior Member

ok ja niemowie o sobie ( :D ) tylko tak ogulnie co wy robicie zeby zwrucic na siebie uwage ( w pozytywnym znaczeniu tego słowa ) zeby was dostzregal i takie tam... a co do nieśmaiłosci to mylisz sie lee niektorzy wlasnie z wiekiem bardziej sa niesmiali niezawsze ale czasem tak jest...
 Wysłana - 07-12-2005, 21:30
l_marcin_l
Senior Member

Jak chesz zeby zwruciła na ciebie uwage tozapytaj czy wypluwa czy połyka :) tylko uważaj na facjate (wtedy przyda sie zwinność) 8)
 Wysłana - 07-12-2005, 21:31
lee
Senior Member

najpierw to by trzeba było sie dowiedziec dlaczego sie wstydzisz

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum