Witam!
Od zawsze mia3em problemy ze wstawaniem od czasu kiedy mam diete staram sie jesc sciadania ale czasami nie moge bo nie mam ju? czasu!
Nie pomaga wczesne po¶cie spaa nie wiem czego;/
Mo?e co¶ powinienem pia , je¶a , braa przed snem ?
Macie jakies pomys3y, sposoby ? :)
Mam podobny k3opot, tylko ja mam raczej \"syndrom braku porannej motywacji\" :). Ustawie budzik na 7.00 ale jak mam chwile wolnego czasu to wy3±czam budzik i kimam dalej. Niemoge sie przemóc. Jak dla mnie skutecznym a zarazem drogim ¶rodkiem na poranne trze1wienie jest \"bia3e szalenstwo\".
ja wstaje tak :) jak mam wstac kolo 6.30 nastawiam budzik na 5 i go wylaczam i przysypiam bo mi sie wstac nie chce ale po tej 1.5 godz juz jakos wstaje :)
Jesli chodzi o mnie to budzik i cuz mówi sie trudno, czasem jestem jak trup ale tzreba cos zje¶c, ja mysle ze z czasem organizm sie przestawia. JA np przez ferie sie budzi3em codziennie o 6 rano i nie umia3em zasnac hehe
ja w ferie sie budze oklo 9 a kalde sie o 12-1 hm juz sie tez przyzwyczailem dosnu max 8 godzin :/ teraz nastawiam budzik i max dosypiam 5-10 min :( a czasem dluzej chce sie pospac ale takie zycie :/ eh
Ka?demu ciezko wstaje sie z rana. Teraz ferie to mo?na se pospaa, a po nich znowu przyzwyczaic sie do wczesnego wstawania.... :/
i tak w kó3ko.........;/