JaK SzyBkO ,,PrZyByCzYa''???

Wysłana - 02-04-2004, 20:52
nowy17
Junior Member

Co jest najlepsze zeby w szybkim czasie w duzym stopniu poprawic swoja sylwetke, i powiekszyc mase, awiczyc przy tym 3 razy w tygodniu(nie na si3owni) mam 4 hantle 10 kg, s1 w sam raz mam 17 lat, 192cm i wage 92 kg.
kupi3em kreatyne proszkowana megabola 250 g i jakis magnum megabola w kapsu3kach podobno dobry dla niecwicz1cych regularnie czy waszym zdaniem jest to dobry produkt??
Jakie cwiczenia sa najlepsze na spalenie tuszczu i pow. miesni brzucha i (oprócz brzuszków)?
Czy ta kreatyna ma sie ca3kiem rozpuscic w wodzie?
bo jak narazie to ona sie prawie wcale nierozpuszcza, niewiem moze tak ma ona byc??

Wysłana - 02-04-2004, 20:59
marijo
Senior Member

Najszybciej? To koksy. Np. anapolon... przybierasz 3 kg masy w ci1gu dnia... a jeszcze szybciej, jak weYniesz patelnie i sie mocno walniesz w g3owe. Kulturystyka nie jest dla ciebie, skoro masz do niej takie podejocie.

Wysłana - 02-04-2004, 21:02
nowy17
Junior Member

A jakie mam miec do tego podejscie???
Chce przybyczyc i potem legularnie cwiczyc...
 Wysłana - 02-04-2004, 21:54
MastaKila
Senior Member

A marijo dobze napisal kulturystyka to nie jest sport ktory przynosi rezultaty po tygodniu trzeba lat tysiecy ton przezuconej blachy i litrow potu aby cos osiagnac!!! Jestes zbyt nerwowy na to!!!!

Ale o tych odzywkach sie nie wypowiem bo nie mialem z nimi doczynienia!!!

a co do brzucha to:
-podciaganie nog do klatki w lezeniu 4 serie na max
-podciiaganie nog w zwisie
spiecia brzucha

do tego aeroby i dieta!!!

Do zobaczenia mam nadzieje ze nie wczesniej niz 2-3 tygodnie zastanow sie czy chcesz byc czlonkiem forum jezeli tak to zachowuj sie tak jak przystalo kulturalnemu czlowiekowi a nie kolesiowi z buszu
 Wysłana - 02-07-2004, 23:43
Bociek
Senior Member

Zajadamy sie odzyweczkami aaa nie jakimio zmiejszaczasmi interesów....wszystko co najlepsze to dobrze i zdrowo wyrobione!!
 Wysłana - 02-08-2004, 20:49
dzedaj
Senior Member

najszybciej normalnie sie nie da, a pozatym po za szybkim przybieraniu pojawiaj1 sie straszne rozstepy (nie u wszystkich)
 Wysłana - 02-11-2004, 11:36
lola_nb
Member

jedz z odstepami nie wiecej niz 2-3 h, g3ównie duzo bia3ka i weglowodanów

weglowodany -
chleb, kajzerka, platki kukurydziane, kukurydza-kolby, por, seler, granat, jablko suszone, gruszki suszone,p1czek

Bia3ko -
mleko, soja, ser chudy, piers z kurczaka-indyka, cielecina chuda, bia3ko jajek, tunczyk

niezajadaj miedzy posi3kami twój organizm sie musi przyzwyczaic do godzin jedzenia czyli staraj sie jadac o tych samych godzinach codzinnie, niepodjadaj miedzy posilkami twój posi3ek na oniadanie i potreningowy powinien zawierac duzo bia3ka i weglowodanów, mozesz gdzieo przeczytaa ze mleko w proszku odt3uszczone jest dobrym Yród3em bia3ka ale to nie jest tak do konca w podajze 7 dni przyty3em 3 kg z 52 na 55 przy 175 wzrostu, i zaczolem pic wlasnie to mleko no i stanolem na tych 55 kg po paru dniach sie zaczolem wkurzac pomyslalem ze to moze przez mleko, od 4 dni pije znowu normalne mleko 0,5% i po 4 dniach waze 57, 2 kg mi przyby3o to co tutaj napisalem to wlasnie ja sie tak odzywiam jest to sprawdzone i bardzo dobre polecam :) niemozesz tez zapomniec o tluszczach i cukrach ktore s1 energia twojego ciala a bialko i weglowodany materialem budulcowym ale o tluszczach i cukrach to napisze ci na gg jak chcesz ...

do uzupe3nienia swojej diety mozesz sobie równiez zakupic od?ywke, ja sobie kupi3em HI-TEC Super Mass Profesional napisze potem jakie skutki, ale przypominam ze do uzupe3nienia, zebyo czasami nie mysla3 ze jak ?resz odzywe to juz jeoanie musisz :)
 Wysłana - 02-26-2004, 19:34
_aRAs_
Junior Member

Po prostu cwicz i jedz :D
 Wysłana - 05-15-2004, 17:04
ShOrT
Member

Jedyna rada do osiagniecia sukcesu brzmi:JEDZ, CWICZ, JEDZ, CWICZ.... :mrgreen:
 Wysłana - 05-15-2004, 18:52
Bastini
Member

Cz3owieku kreatyny nie rozpuscisz bo sie nie da !!!!
Na magnum szkoda kasy :P trzeba bylo kupic gainera skoro chcesz przybraa
Kreatyny za malo przynajmniej 500g i kup sobie przynajmniej z olimpu megabol nie jest zbyt dobra firma za to tania heh

A co do przybyczenia to weY na siebie 3 bluzy i efekt murowany w ciagu jednego dnia :D po co cwiczyc hehe

Ten sport nie polega na tym ?eby w ciagu miesiaca staa sie wielkim :P

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum