Jak sprzedawać przez internet?

Wysłana - 01-20-2010, 07:58
Netren
Gość

Potrzebny jest mi dobry poradnik w którym byłoby opisane to jak skutecznie można sprzedawać w internacie ? Niestety nie jestem jakimś ekspertem od handlu, ale od zawsze marzył mi się jakiś sklep internetowy głównie z urządzeniami komputerowymi. Tylko gdzie można się dokształcić w sprzedaży przez internet ?

Wysłana - 01-29-2010, 21:01
czif
Member

Takich sklepów jest teraz bardzo dużo i ciężko się przebić na rynku. Musiałbyś mieć bardzo konkurencyjne ceny, dobrą reklamę i sprawdzony sprzęt, z którego klienci byliby zadowoleni (innymi słowy musisz wiedzieć co w trawie piszczy). Do tego warto już na samym początku pomyśleć o solidnym kurierze, który wywiązywałby się ze swoich zadań - zawalisz kilka dostaw i masz czarny PR do koca. W tym przypadku mogę Ci polecić AIN Kurier - świetny broker kurierski. Bardzo uczciwe ceny i gwarancja,że towar dotrze na czas i w całości. Życzę powodzenia!
 Wysłana - 02-26-2010, 11:21
Niezarejestrowany
Gość

Można też skorzystać z profesjonalnej wiedzy,ja również sprzedaje na allegro i wiem,że w poradniku dostępnym właśnie na allegro jest tylko namiastka wiedzy,poza nią jest jeszcze wiele chwytów które trzeba stosować np:profesjonalny szablon,odpowiednia jakość zdjęć ale więcej przydatnych informacji uzyskałem z książek,no cóż chcesz zarabiać-to czytaj

http://www.zlotemysli.pl/gregi,1/category/2151/

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum