Jak sobie radzić z zastojami?

Wysłana - 01-22-2006, 23:16
Kadloob
Junior Member

Tak jak w temacie. Czy ma ktoś na to jakąś recepte oprócz np kreatyny, glutaminy, czy przerwy albo zmiany treningu? Ja miałem ostatnio zstórj, zrobiłem 2 tagi przerwy i nic, zmieniłem trening i nic, obkupiłem sie kreatyną i glutaminą i dopiero coś ruszyło. Teraz chce wiedziec jak postepować przy zastojach, nie kupując żadnych takich supli. Jest jakiś sposób?

Wysłana - 01-22-2006, 23:20
blaxus
Gość

tak poza tematem, jak nie chcesz z tego forum wyleciec to nie rob reklamy innego forum!(adres strony w podpisie) tak ci dobrze radze:D a co do zastojow na to nie ma recepty, czesta zmiana treningu. po jakims czasie zrob sobie przerwe w cwiczeniach min . tydzien a pozniej zacznij na nowym planie
 Wysłana - 01-22-2006, 23:33
Kadloob
Junior Member

Nie pa recepty powiadasz? :D
 Wysłana - 01-22-2006, 23:40
blaxus
Gość

a jaki masz staz? po jakim czasie tan zastoj nastapil?
 Wysłana - 01-23-2006, 10:22
Kadloob
Junior Member

No teraz ćwicze po przerwie od końca wakacji. Miałem zastoj z jakieś 6 tygodni temu, zrobiłem przerwe i kupiłem krete z glutaminą. Teraz jest si ale niedługo kończe cykl i boję się że zastoje znowu wrócą, a nie chce wydawać sianka na kreatyne.
 Wysłana - 01-23-2006, 15:48
Adams
Senior Member

musiszm trenowac z calych sil, a nie do lekkiego bolu, oto moja rada, nie ma chyba lepszej %) jesli to nie pomaga to zmieniasz trening, ale diametrialnie: dlugosc przerw ilosc serii itp.
 Wysłana - 01-23-2006, 21:15
blaxus
Gość

sproboj ten sam trening wykonac w krotszym czasie , tam gdzie robisz 12 powotrzen rob 14 i zobacz czy cos sie zmieni
 Wysłana - 01-23-2006, 22:00
Kadloob
Junior Member

No dobra, zobaczę czy to coś zmini. Jak tak to tu jeszcze napiszę z efektami :D . Tak nawiasem to blaxus czy to twoje zdjęcie tam widnieje po lewej?
 Wysłana - 01-23-2006, 22:05
blaxus
Gość

heh nie jeszcze nie moje:D no sproboj urozmaicic trening, zastoje nie maga byc wieczne.
 Wysłana - 01-23-2006, 22:44
darioman
Senior Member

Cytat:
czy to twoje zdjęcie tam widnieje po lewej
kadloob, a u ciebie? :)

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum