jak rozkochać w sobie dziewczynę?

Wysłana - 04-26-2009, 23:33
Alek
Gość

CZeść
jakiś czas temu poznałem niezwykłą dziewczynę, ktora totalnie zakręciła mi wgłowie. Od jakiegoś czasu się spotykamy i jet bardzo za każdym razem miło,ale mam wrażenie, że nasza znajomość stanęła w miejscu. Chciałbym żeby rozwinęła się w coś więcej, ja zwariowałem na jej punkcie. Macie może jakąś radę jak rozkochać w sobie dziewczynę? Czy mógłbym użyć jakiegoś sposobu żeby bardziej jej się spodobać, by ze stopy koleżeńskiej przejść o krok dalej? Macie jakieś pomysły na to jak rozkochać w sobie naprawdę fajną dziewczynę? Będę bardzo wdzięczny za wszelkie rady. Dzięki.

Wysłana - 06-10-2009, 16:39
mysza
Gość

Mam podobną sytuacje. Moja koleżanka lubi jak ją caluje w reke, prawie jej komplementy, jest o mnie zazdrosna. Ale... gdy spytałem sie jej czy będzie moją dziewczyna...nie odmówila...lecz pytała sie mnie dleczego ona...oczywiście odpowiedziałem. Teraz zachowuje sie jak by nie było tematu. Wie że jestem nią bardzooo zazdrosny i uważa że jest to słodkie. Stwierdzam iż jest bardzo ładna. Co robic? Wrucic drugi raz do tematu i znowu nic... Prosze o odpowiedz. ;)
 Wysłana - 11-08-2009, 11:51
herOld
Gość

postaw sprawe jasno powiedz jej ze zawruciła ci w glowie i ze tylko o niej myślisz ja tak zrobilem i jest moja :]
 Wysłana - 04-12-2010, 21:05
Niezarejestrowany
Gość

pierdol ją zostań ninja
 Wysłana - 02-14-2012, 16:25
nixxes
Gość

wsadz jej granata w dupe i powiedz zeby powiedziała kuku i bedzie twoja :D

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum

Warto przeczytać: jakie OFE wybrać ?, podrabianie pracy magisterskiej, Wyświetlacze OLED, odzież markowa z Anglii, kilka pytań dotyczących DG, Konto w banku a Urząd skarbowy, Psychologia sprzedaży, Wypożyczalnia lawet, prosba, paszport dziecka urodzonego w Anglii