jak reklamować nowo powstałą firmę ?

Wysłana - 12-17-2009, 09:59
Idelek
Gość

Cześć, szukam odpowiedzi na pytanie jak reklamować nowo powstałą firmę ? Moja firma działa od miesiąca ale jeszcze nie reklamowałem jej nigdzie. Nie wiem jeszcze od czego powinno się zacząć tak aby reklama trafiała do klienta ? Może macie dla mnie jakieś porady jakie formy reklamy są najlepsze dla nowo powstałej firmy ? czekam na wasze propozycje. Pozdrawiam !

Wysłana - 04-08-2010, 13:06
porenik
Gość

jak to w jaki sposób ? tak jak każdy czyli na samym początku niech firma nabierze rozgłosu a później standardowe reklamy typu bilbordy itd
 Wysłana - 04-08-2010, 23:49
Ufoso
Gość

a no najlepiej to po prostu rozgłaszać wszędzie swoje hasła dzięki którym firma bedzie rozpoznawalna. Polecam wszystkim na pewno po jakimś czasie zadziała
 Wysłana - 04-09-2010, 09:01
R-2oor
Gość

Cytat:
Napisał Ufoso Zobacz post
a no najlepiej to po prostu rozgłaszać wszędzie swoje hasła dzięki którym firma bedzie rozpoznawalna. Polecam wszystkim na pewno po jakimś czasie zadziała
I loginy też niech firma rozgłasza... Z pewnością o niej usłyszymy. Rozgłaszajcie hasła i loginy ;P
 Wysłana - 04-09-2010, 10:02
gartik23
Gość

Cytat:
Napisał R-2oor Zobacz post
I loginy też niech firma rozgłasza... Z pewnością o niej usłyszymy. Rozgłaszajcie hasła i loginy ;P
jakie loginy bo nie za bardzo rozumiem ? chyba chodziło wcześniejszemu użytkownikowi o hasła dla firmy typu reklamowe a nie do kont itd
 Wysłana - 04-09-2010, 10:24
R-2oor
Gość

Cytat:
Napisał gartik23 Zobacz post
jakie loginy bo nie za bardzo rozumiem ? chyba chodziło wcześniejszemu użytkownikowi o hasła dla firmy typu reklamowe a nie do kont itd
To był sarkazm, wobec takiej porady.

Link do definicji bot usuwa
 Wysłana - 04-11-2010, 08:52
freq
Gość

Musisz byc oryginalny i umieszac reklame w odpowiednim miejscu np. przystanki autobusowe
 Wysłana - 04-13-2010, 09:15
groove6
Gość

akurat reklamy na przystankach bardziej mnie denerwują i nigdy nie wiem co to za firma się reklamuje więc nie wprowadzaj go w błąd !

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum