Jak to po co ?
[!--quoteo--][div class=\'quotetop\']QUOTE[/div][div class=\'quotemain\'][!--quotec--]Badania nad działaniem testosteronu na organizm wykazały, że jego odpowiedni poziom w organizmie przyczynia się do szybkiego spalania tłuszczu. Zastrzyki z testosteronu, aplikowane chorym na AIDS spowodowały przyrost masy mięśniowej. Interesujące są wyniki nad działaniem testosteronu na psychikę. Z wywiadu, opublikowanego w magazynie "Playboy" dowiadujemy się, że testosteron jest hormonem zadowolenia, szczęścia, pewności siebie. Mężczyźni aktywni zawodowo, aktorzy, politycy, sportowcy produkują więcej testosteronu niż inni śmiertelnicy. Testosteron hormonem przebojowców? Znamienne, że najniższy poziom testosteronu stwierdzono u księży katolickich.... [/quote]
Ponadto, kiedys - jak zaczynalem to kumpel z silki mi polecil gainera (MEGABOLU), ktory zawieral filosterole oraz kreatyne z saponinami steroidowymi, mialem wtedy ZAJEBISTE przyrosty, nieporownywalne z niczym innym.
[!--quoteo--][div class=\'quotetop\']QUOTE[/div][div class=\'quotemain\'][!--quotec--]Uczucie zmęczenia, brak radości życia, bezsenność, nerwowość, brak energii i inicjatywy w życiu zawodowym i prywatnym, depresje.[/quote]
Aktualnie nic mi sie nie chce i nie wiem czym to jest spowodowane. Pamietam, ze wtedy kiedy mialem zwiekszony poziom testosteronu w organizmie sytuacja wygladala odmiennie.
Wporzadku, powiedzcie - w moim wieku testosteron jest na wysokim poziomie... Ponadto pytanie zadalem z ciekawosci.