Jak napisać odwołanie od decyzji nieprzyjęcia do przedszkola ?

Wysłana - 03-24-2010, 15:54
AdamMichalski
Gość

Moje dziecko nie zostało przejęte to przedszkola dlatego teraz sam się zastanawiam nad tym Jak napisać odwołanie od decyzji nieprzyjęcia do przedszkola ? Z tego co słyszałem to takie odwołanie może naprawdę pomóc bo dzięki temu nasze dziecko może zostać jeszcze przyjęte do przedszkola, czy to prawda ?

Wysłana - 03-24-2010, 15:58
Gafter
Gość

Normalnie musisz napisać to, że odwołujesz się od decyzji i chcesz aby Twoje dziecko zostało przyjęte do przedszkola. Dobrze jest jeszcze podać w jakiej sytuacji się znajdujesz
 Wysłana - 04-20-2010, 17:35
Niezarejestrowany
Gość

a czy ktos mogl by to jakos dokladniej sformulowac bo tez mam taki problem
 Wysłana - 04-26-2010, 20:08
Niezarejestrowany
Gość

a ja mam jeszcze pytanie, do kogo kierowac to odwołanie? mam na mysli, jak je adresowac? ma to byc dyrektor przedszkola czy moze burmistrz miasta?
 Wysłana - 04-21-2011, 08:48
Niezarejestrowany
Gość

Mam taki problem muszę napisać odwołanie o nie przyjęcie mojego dziecka do przedszkola.Czy mógłby ktoś mi napisać taki wzór tego odwołania? Bardzo to jest dla mnie ważne bo to odwołanie muszę złożyć najpóźniej 30 kwietnia więc mam tylko tydzień na to. Z góry dziękuje.
 Wysłana - 06-22-2011, 07:07
Niezarejestrowany hel
Gość

czy dyrektorka przedszkola moze odmowic przyjecia dziecka, ktore jest wychowywane tylko przez matke? Powod: matka nie pracuje. Ale przeciez to logiczne ze po to daje dziecko do przedszkola zeby pojac prace i zyc.

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum