jak najlepiej dawkować kreatyne, jak jest , i z czym ją brać

Wysłana - 05-29-2005, 12:08
lukaszm86
Junior Member

siemka, mam pytanko, zaczołem ćwiczyć na siłce, chce nabrać masy, wyrzeźbić się i spalić tkanke tłuszczową, myślałem, o HMB+ Kreatyna, jakiej firmy jest najlepsza, co wy o tym myślicie ;) jak narazie mam ok. 38-39 cm, jakich efektów można się spodziewać i po jakim czasie!! z góry thx i pozdrawiam 8)

Wysłana - 05-29-2005, 12:19
roy24
Senior Member

jesli chodzi o kreatyne moge polecić monohydrat kreatyny firmy optimum,ostatnio skończyłem cykl z tej kretki i jest bardzo dobra zarówno na złapanie masy jak i siły,po dwóch cyklach na klate przybyło mi 15 kilo na sztandze i 2cm w łapce,jeśli chodzi o dawkowanie:minimalny odstęp miedzy dawkami to 8h,bierzesz 5gr rano i 5gr zaraz po treningu :)
 Wysłana - 05-29-2005, 12:42
lukaszm86
Junior Member

spoko,a z kretką bierze się jeszcze coś czy tylko kretke na sucho, dita jakaś jest potrzebna?? i ile taki cykl trwa!!
 Wysłana - 05-29-2005, 13:52
r3druM
Senior Member

Skoro dopiero zacząłeś ćwiczyć na siłce to zapomnij o kreatynie, jesli hccesz ćwiczyć dłużej niż do wakacji. Jeśli chcesz ćwiczyć do wakacji to za późno zaczęłeś, bo w 2 miechy cudów nie uczynisz. Tak w ogóle to nie ten dział.:P:P:P
 Wysłana - 05-29-2005, 16:25
Demosstenes
Senior Member

Cytat:
siemka, mam pytanko, zaczołem ćwiczyć na siłce, chce nabrać masy, wyrzeźbić się i spalić tkanke tłuszczową, myślałem, o HMB+ Kreatyna, jakiej firmy jest najlepsza, co wy o tym myślicie ;) jak narazie mam ok. 38-39 cm, jakich efektów można się spodziewać i po jakim czasie!! z góry thx i pozdrawiam 8)

Wysłana - 05-29-2005, 16:32
Demosstenes
Senior Member

Chcesz nabra masy, spalic tkanke tluszczowa i sie wyrzezbic... Tego wszystkiego naraz zrobic sie nie da, a osobno jest to proces bardzo czaso i pracochlonny. Wydaje mi sie ze na poczatek powinienes zastanowic sie nad jakims priorytetem, aby konsekwentnie dazyc do tego na czym najbarzdiej Ci zalezy. Dopiero zaczynasz, wiec odpusc sobie suplementy. W przypadku jezeli chcialbys spalic nieco tkanki tluszczowej, to mozesz nabyc jakis reduktor np.Thermal Pro (jezeli jest tego duzo) bo odnosnie wagi i wymiarow nic nie napisales. Jezeli chcesz sie rozbudowac, a nastepnie wyrzezbic, to powinienes ulozyc sobie dobry plan na rozwoj masy, a tak po 6 - 8 miesiacach pomyslec o suplementacji, a nastepnie po okolo roku o rzezbie. Droga do sukcesu jest dluga, ale niekoniecznie taka trudna. Trzeba byc konsekwentnym. Powodzenia.
 Wysłana - 05-29-2005, 17:12
Kisiel8899
Senior Member

Roy a ile cyklów robiłes na kreatynie?
 Wysłana - 05-29-2005, 20:43
roy24
Senior Member

na razie dwa cykle,wcześniej brałem krete waidera ale ona była kiszkowata,r3druM ma racje jak na początkującego to na razie chyba bedzie lepiej jak poćwiczysz bez żadnych wspomagaczy bo na samym początku to rośnie bez żadnych pomocy :)
 Wysłana - 05-31-2005, 21:12
danypa3
Senior Member

tak nawisem to zerknij w jakim dziale jestes
 Wysłana - 06-01-2005, 22:17
placek
Junior Member

Chlopaku jak dopiero zaczynasz to lepiej bez odzyweczek.Plan+dobra dietka na poczatku sporo ci pomoze

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum