iplus opinie

Wysłana - 01-12-2010, 14:05
Bangik
Gość

Witam, szukam opinii na temat internetu bezprzewodowego firmy iplus ? Ktoś z was miał może ten internet i mógłby napisać na jego temat coś więcej ? Strasznie chce się dowiedzieć właśnie czy będzie możliwe na nim normalne działanie internetu, jak oglądanie filmików na youtube itd >?

Wysłana - 01-19-2010, 21:07
Asiula2
Senior Member

To wszystko zależy od tego w jakim miejscu będziesz korzystał z tego internetu, jeśli będzie maksymalny zasięg to spokojnie będziesz mógł oglądać filmiki itd

Wysłana - 03-03-2010, 10:01
Joanna_S.
Junior Member

Nie jestem w stanie wyrazić jakiejkolwiek pozytywnej opinii dotyczącej traktowania klientów iPlusa. Firma ta przyjęła modem do naprawy. Modem po miesiącu wrócił bez jakiejkolwiek adnotacji od serwisanta, nie naprawiony, więc wysłano go ponownie. Od tej pory ślad po nim zaginął. Firma Plus twierdzi, że modem zaginął pomiędzy firmą kurierską a serwisem a oni za przesyłkę nie odpowiadają. Tak więc mamy czekać aż Plus odzyska modem bądź odszkodowanie za utraconą przesyłkę od firmy kurierskiej. A klient, czyli MY czeka i płaci za usługę, która nie jest realizowana. Firma Plus nie jest w stanie zapewnić modemu zastępczego. Zapewniano nas, że możemy napisać reklamację i zwrot kosztów za owe pół roku i zakończyć umowę.... cóż.... reklamacja odrzucona a umowę można zerwać, ale oczywiście z karą umowną. Firma Plus twierdz, że są oni wprost wspaniałomyślni, że zapewniają klientom modem za 1zł, ale za niego nie odpowiada płacimy za używanie karty sim. O ile jestem w stanie to w jakiś sposób zrozumieć to tego, że poważna firma nie chce przyjąć odpowiedzialności za coś co zostało jej powierzone i zgubione nie rozumiem.
 Wysłana - 03-17-2010, 11:35
fatek23
Senior Member

a ja korzystałem z iPlusa przez pewien czas i jestem z tego zadowolony. Oczywiście wszystko zależy od miejsca w którym go używamy
 Wysłana - 03-17-2010, 12:08
Inka2
Senior Member

Moja współlokatorka miała iPlusa i również była z niego zadowolona. Nie wiem tylko co było jak przeprowadziła się do innego mieszkania czy cały czas działał tak dobrze
 Wysłana - 03-17-2010, 12:47
Kajson69
Senior Member

tak to jest że czasami iplus chodzi dobrze a czasami słabiej ! najlepiej jest sobie wybrać internet z pleja

Wysłana - 03-18-2010, 12:53
Bangik
Gość

Dzięki właśnie takich opinii szukam jakby ktoś jeszcze miał do napisania ciekawe rzeczy to bardzo proszę.
Cały czas się zastanawiam nad tym co wybrać do dobrego internetu
 Wysłana - 03-25-2010, 14:40
Burak PAPA
Gość

A ja powiem wam że nie miałem lepszego internetu ! Próbowałem już internetu z Ery ale tamten chodził tak, że strona otwierała się 5 minut ! Dlatego iPlus mi odpowiada !
 Wysłana - 03-25-2010, 20:57
yelek
Gość

Na temat iplusa i słyszałem tyle opinii że nie wiem komu wierzyć !
 Wysłana - 03-25-2010, 20:58
Oalbas
Gość

ja sam miałem kiedyś iPlusa i jak najbardziej jestem z tego zadowolony ! ale przerzuciłem się na normalny internet radiowy i też jestem z niego zadowolony

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum