ilo¶a i jako¶a snu...!!!

Wysłana - 03-30-2005, 10:57
szczypior
Junior Member

Ja pracuje w nocy i tylko w nocy.....Jak spaa w dzien jak sobie daja inni rade w ?yciu. Przecierz to na d3u?sz± mete jest nie do wytrzymania...Spanie w dzien. Noc jest od spania a nie dzien. Ale skoro praca jest jaka jest to inaczej nie idzie. Na si3ke chodze i czy spanie w dzien o 6 rano do 12 wystarcza??Czuje sie nawet wyspny ale wieczorem czuje zmeczenie. w szczególno¶ci po si3owni.....

Wysłana - 05-10-2005, 17:37
anio?ek
Senior Member

Eee tam, ja sie kiedyś tak przestawiłam, że spałam w dzien a w nocy buszowałam, z tym że spałam od 7-8 do 13-14-15 i nie przeszkadzał mi taki tryb życia.
Organizm przewaznie przyswaja się w najgorszych przypadkach 21 dni, wiec to kwestia czasu kiedy przyswoisz taki tryb zycia, że nie bedzie Ci to przeszkadzało. Najgorsze są 2 pierwsze tyg.
 Wysłana - 05-13-2005, 12:51
Don_Dada
Member

Sen równorzędnie wpływa na postępy co dobry trening i dieta. 6 godzin to zdecydowanie za mało. Najlepiej spać tak 8-9 godzin ja dodatkowo staram sie jeszcze w dzień jakąś godzinkę spać no ale Ty nie masz takiej sposobności. Możesz to też rozłożyć spac od tej 6 do 12 a później jeszcze ile możesz przed wyjściem do pracy. Staraj się w ten dzień troszke dłużej pospać. Z drugiej strony to ciekawe napisz ile to już trwa bo interesuję mnie jakie można mieć wyniki w takiej sytuacji. Pozdro.

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum