ile zarabia kierowca tira

Wysłana - 08-12-2009, 13:04
Naczor
Gość

aktualnie jestem w trakcie robienia prawa jazdy na tiry i tak sie zastanawiam na ile pieniędzy mogę liczyć właśnie pracując jako kierowca tira ? Zawsze wydawało mi się że kierowca tira nie zarabia za dużo, ale jednak z tego co słyszałem to bywają przypadki że mogą wyciągnąć całkiem dobre pieniądze. Czy faktycznie tak jest ?

Wysłana - 10-16-2009, 09:19
andi2
Senior Member

Kto Ci powiedział, że kierowca tira mało zarabia ? Oczywiście, że pieniądze są naprawdę dobre, ale trzeba pamiętać o tym, że strasznie ciężka praca to jest. Wiadomo jeszcze dodatkowe pieniądze można sobie zarabiać na boku.
 Wysłana - 10-16-2009, 17:40
AstiV
Senior Member

Mój tata jest kierowcą tira i zarabia ponad 4 tysiące czyli całkiem dobrze, ale strasznie rzadko jest w domu i to jest ogromny minus tej pracy.
 Wysłana - 10-27-2009, 13:02
drajwer
Gość

Kolego pracuję w tym zawodzie już parę lat i jak jeżdziłem w polskich firmach to ok4 tys. teraz jeżdżę dla niemca i zarobek nie spada poniżej 9 tyś ale w domu to mnie niema
 Wysłana - 10-27-2009, 17:41
Niezarejestrowany
Gość

Nie szkoda wam zycia? Rodziny?
 Wysłana - 10-27-2009, 17:42
majkiT
Senior Member

też mi się wydaje że kierowca tira to chyba zawód dla ludzi którzy nie mają rodziny

Wysłana - 11-06-2009, 20:51
Niezarejestrowany
Gość

Hm... Nie ma nic za darmo! Jest wiele zawodów, gdzie dobrze płacą dlatego, że rzadko widzisz żonę. Normalka.. Jak ci nie odpowiada, to zostań biurwą od 7 do 15 za góra 2000 zł, a jak chcesz zarabiać więcej, to zrób magistra byleczego i Jewropejskie kursa - a najlepiej zastanów się, gdzie masz plecy
 Wysłana - 11-07-2009, 09:06
Binta3
Senior Member

Dokładnie ja mam w planach robić prawko na tiry, ale nniew wiem czy jeszcze jest sporo ofert odnośnie kierowców tirów ?

Wysłana - 01-04-2010, 17:22
KIEROWCA CIĘŻARÓWKI......
Gość

1.NA POCZĄTEK TO TY ROBISZ PRAWKO NA CIĘŻARÓWKĘ A NIE NA "TIR-a", A RÓŻNICA JEST OGROMNA...
2.ZAROBKI SĄ JAK WSZĘDZIE... RAZ WIĘCEJ, RAZ MNIEJ...
3.RODZINY NIE WIDZISZ...
4. ŚPISZ I PILNUJESZ "BUDY" W KTÓREJ ŚPISZ....
 Wysłana - 04-01-2010, 19:17
four
Gość

Moze i kierowca tira zaarabia dosc dobrze , tylko ze malo czasu spedza z rodziną. ogolnie to ciezka praca

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum