ile kosztuje zaświadczenie o niekaralności ?

Wysłana - 03-24-2010, 17:27
Blagal
Gość

Do swojej nowej pracy muszę przynieść coś takiego jak zaświadczenie o niekaralności i tak się zastanawiam ile może kosztować takie zaświadczenie ? Ktoś z was już sobie je brał ? Nie mam aktualnie za dużo pieniędzy i każdy grosz jest dla mnie ważny. Pozdrawiam

Wysłana - 03-24-2010, 17:32
ArtekLKS
Gość

z tego co pamiętam to 3 lata temu brałem takie zaświadczenie i musiałem za nie dać 50 zł nie wiem jak sprawy wyglądają teraz
 Wysłana - 03-27-2010, 13:28
Aerty
Gość

tak cały czas zaświadczenie o niekaralności kosztuje 50 zł czyli jakieś wielkie pieniadze to nie są !
 Wysłana - 03-27-2010, 13:48
Valdzik
Gość

tak ale chyba jak ktos nawet nie ma pieniędzy to może później zapłacić za to zaświadczenie z tego co słyszałem. Mój znajomy przynajmniej mówił że tak zrobił, więc może faktycznie to prawda
 Wysłana - 04-19-2010, 23:31
Banajit
Gość

dzisiaj wyciągałem takie zaświadczenie o niekaralności i musiałem za nie zapłacić 50 zł :) tak na przyszłość jakby ktoś chciał wiedzieć. Pozdrawiam
 Wysłana - 04-20-2010, 08:03
bonyik
Gość

A nie wiecie czy jakoś można obejść się bez płacenia tego 50 zł ? Mi jest potrzebne to zaświadczenie a niestety nie mam nawet 50 zł przy sobie i nie wiem co zrobić

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum