Gotowe wypracowania z polskiego

Wysłana - 09-29-2009, 07:04
Dodomix
Gość

Potrzebuje jakiejś dobrej stronki, na której mogę znaleźć już gotowe wypracowania z polskiego ? Czy nie wiecie gdzie takie coś może być ? Będzie mi to potrzebne w nowym roku szkolnym, ponieważ Pani już powiedziała że będzie pisać dużo wypracowań z języka Polskiego.

Wysłana - 10-14-2009, 11:39
izunia23061991
Gość

potrzebuje wypracowanie z jezyka polskiego"KOchać jak Kmicic, walczyć jak wołodyjowski, radzić jak zagłoba" prosze pomóżcie
 Wysłana - 10-14-2009, 14:15
siwa2106
Gość

potrzebuje wypracowanie na temat "zbadaj przyczyny heroicznej klęski Kordiana"
jeśli ktoś wie gdzie mogę to znaleźć to proszę napiszcie
 Wysłana - 11-18-2009, 15:19
Niezarejestrowany
Gość

wpisz w googlach i bedziesz miala
 Wysłana - 11-30-2009, 09:02
Niezarejestrowany
Gość

Jak chcecie mieć wypracowanie to przeczytajcie książkę i sobie je napiszcie.
Oddawanie gotowych wypracowań to plagiat, czyli przestępstwo, ścigane karnie. Co więcej, jest to nieuczciwe wobec innych kolegów, którzy sami napracowali się i coś napisali. Poza tym - co z tego, że oddasz gotowe dobre wypracowanie i otrzymasz wysoką ocenę? Jaki jest cel otrzymania na świadectwie dobrej oceny z polskiego, skoro na maturze do internetu sobie nie wejdziesz po gotowca?
 Wysłana - 12-04-2009, 22:59
Niezarejestrowany
Gość

na jakim świecie ty żyjesz. Ja osobiście spotkałam się z tym iż profesorowie nie raz stawiali leprze oceny tym którzy ściągneli bezczelnie z internetu prace, a tym co pisali sami dostało się jeszcze.
 Wysłana - 12-07-2009, 09:17
kondziuW
Senior Member

Najlepsza stronka gdzie można znaleźć wypracowania z Polskiego to zdecydowanie sciaga.pl :) znajdziesz na niej wszystko czego Ci potrzeba.

Chyba że masz konkretne wypracowanie które chcesz ściągnąć ?
 Wysłana - 12-08-2009, 15:13
Niezarejestrowany
Gość

znaci jakiąs stronr
 Wysłana - 12-10-2009, 18:25
Niezarejestrowany
Gość

taka jest prawda ze chetnie sama bym coś napisała ale ze mam nóż na gardle przez własne nieokiełznane lenistwo to korzystam z takich stroni chociaż nie zabieram prawowitemu właścicielowi całości tekstu to większość zapożyczam=) no i cóż mogę jeszcze powiedzieć... ktoś kto umieszcza swoje prace na takich stronach powinien się liczyć z tym ze ktoś inny sobie je ze tak powiem "pożyczy" a może te osoby które się ze mną nie zgadzają należą do grona osób które mecząc się dostały gorsze oceny pozdrowionka dla wszystkich=**
 Wysłana - 12-15-2009, 16:40
Niezarejestrowany
Gość

Ja osobiście uważam iż pomoc internetu, z prac gotowych wcale nei jest złe, tylko nie można poprostu wejsć w neta spisać nawet nei czytając czy praca moze być i mieć wszystko gotowe po 30 minutach. tak nei mozna ale jeśli nei ma sie pomysł u lub forma pisanai nie jest zbyt dobra to można sobię pomóc. Po to ludzie wkładają swoje wypracowania i po to jest internet żeby mieć lepsze życie :D Tylko trzeba pamiętać jeśli spisze sie całą pracę i jest to duużo lepsza praca niż zwykle kiedy sie pisalo samemu to szczerze powiem wam że nauczyciela się nie oszuka :/ neistety. Moja nauczycielka jest tak cięta na to że ja spisalam wypracowanie z 6 stron różnych a ona powiedziaął ze spisałm to z neta i nei powinnam tak oszukiwać. Więc radzę wam uważać :D

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum