gdzie założyć rachunek maklerski ?

Wysłana - 01-15-2010, 21:36
Placebo809
Gość

Pytanie do osób które znają się na graniu na giełdzie papierów wartościowych, gdzie aktualnie najbardziej opłaca się założyć rachunek maklerski ? chciałbym, aby były w nim dostępne wszystkie najbardziej potrzebne opcje. Zastanawiałem się o mBanku ale chyba już ludzie od tego odchodzą racja ?

Wysłana - 03-09-2010, 18:01
Kasia1998
Senior Member

No to chyba zależy od tego czego oczekujesz od rachunku maklerskiego. Jeśli jesteś początkującym to chyba w mBanku będzie najlepiej
 Wysłana - 03-16-2010, 12:54
stockpok7
Junior Member

Rachunek w mBanku jest dobrym wyborem właśnie dla początkujących. Jeśli wymagasz czegoś więcej to najlepsze są rachunki w BOŚ, BZWBK. Ostatnio bardzo miło zaskoczył mnie DM PKO. Aplikacja promak to standard na rynku ale mają bardzo rozbudowany serwis rynkowy - analizy, rekomendacje, komentarze i oczywiście dostęp do PAPu. Jest tego naprawdę dużo więc dla początkującego myślę że to też dobry wybór bo mozna się wyedukować:)
 Wysłana - 03-16-2010, 14:09
AstiV
Senior Member

Stockpok widzę że się znasz na rzeczy ?

a mógłbyś mi doradzić jak bym chciała zakładać swoją firmę to gdzie najbardziej opłaca się zakładać konto bankowe ?
 Wysłana - 03-18-2010, 11:03
Binta3
Senior Member

Astiv jest już o tym temat na forum i mogę Ci powiedzieć, że to wszystko zależy od tego czego oczekujesz po rachunku w takim banku ?

Wysłana - 03-19-2010, 09:29
numkson
Senior Member

kiedyś czytałem w Proficie, że najlepszym bankiem dla firmy jest ING Bank Śląski niestety nie mogę przytoczyć dlaczego ale taki ranking był robiony

Wysłana - 03-26-2010, 08:47
Valdzik
Gość

Sam kiedyś miałem rachunek maklerski w mBanku i jak najbardizej jestem z niego zadowolony polecam wszystkim !
 Wysłana - 03-26-2010, 08:48
reamik
Gość

a możecie mi powiedzieć jeszcze ile może kosztować taki rachunek maklerski w mBanku ? chciałbym go założyć tylko nie wiem właśnie ile będzie kosztował
 Wysłana - 04-24-2010, 13:58
Jimmas
Gość

Cytat:
Napisał reamik Zobacz post
a możecie mi powiedzieć jeszcze ile może kosztować taki rachunek maklerski w mBanku ? chciałbym go założyć tylko nie wiem właśnie ile będzie kosztował
Zalozenie jest za darmo i prowadzenie rowniez.
 Wysłana - 04-26-2010, 11:19
jaminko
Gość

miałem konto w mBanku na rachunek maklerski i całkiem fajne. Później jednak przestałem się tym interesować i nie wiem jak teraz wygląda

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum